1. Wouter Member

  Websites te Koop Met Bezoekers & Omzet!

  Topic geplaatst op: 09-11-2017 om 09:39

  Doorlopend heb ik heel veel premium domeinnamen (meer dan 1000) en websites te koop (meer dan 300). Voor een volledig overzicht op volgorde alfabet kunt u hier kijken: https://www.server-space.nl/complete-websites-te-koop/ En tevens kunt u domeinen aanschaffen via de escrow service van Undeveloped alwaar u ook het volledige portfolio aan domeinen kunt vinden en kunt filteren totdat u voor u relevante domeinen vind:
  https://undeveloped.com/domain-seller/target-vision-media

  De websites worden continue uitgebreid verbeterd en er wordt aan SEO en linkbuilding gedaan met hoge kwaliteit backlinks, zie ook mijn dienstverlening daarin (ervaring en zelfstandig ondernemer hierin sinds 2009, zie ook mijn sites SimpleSEO.nl en LinkbuildingExperts.nl): https://www.targetvision.nl/linkbuilding-pakketten/
  Dus mocht u na aanschaf van een site of voor uw huidige website nog meer bezoekers op uw site willen hebben door de SEO of het backlink profiel te verbeteren dan kan ik u hierbij helpen voor een schappelijke prijs.

  Voordeel van aanschaf een een kant-en-klare website is dat deze al bezoekers heeft en u deze website bezoekers direct kunt omzetten tot betalende klanten. Ook kunt u middels een 301 redirect de domeinen doorlinken naar uw website waardoor u de link waarde van die domeinen doorstuurt naar uw website of web pagina en daardoor komt u direct hoger in Google. Vooral wanneer u de domeinnaam linkt naar een relevante pagina kan dit een zeer positief effect hebben op uw Google rankings. Vele malen voordeliger dan continue betalen voor online advertenties. Investeren in goede domeinnamen is dus zeer slim. Voor vragen kunt u contact opnemen via de site. Bij afname van meerdere domeinnamen kunnen we onderhandelen over de prijs.

 2. Serdar Member
  Reactie geplaatst op: 28-01-2019 om 23:27

  Kun je mij mailen.

  Vond u dit antwoord nuttig?