WordPress hostingpakketten van Versio

WordPress hosting voor iedere website

Snelle Nederlandse webhosting

99,9% uptime

Power

Uitgebreide mogelijkheden voor complexere websites of webshops


€0,99 eerste maand

€25,99 /maand

Jaarlijks gefactureerd

bestel-nu
 • Max. 10 domeinnamen

 • 10 websites

 • Onbeperkt SSD opslag

 • 60 dagen backup

 • WordPress one-click install


 • 3x gratis Premium SSL

 • Gratis anti-spam

 • Jaarlijkse beveiligingscheck

 • Gratis website verhuisservice

Aanbevolen

Complete

Alles wat je nodig hebt voor een website of webshop


€0,99 eerste maand

€15,99 /maand

Jaarlijks gefactureerd

bestel-nu

Start

Een simpele website of blog hosten

€10,99 /maand

Jaarlijks gefactureerd

bestel-nu
 • Max. 2 domeinnamen

 • 2 websites

 • 5GB SSD opslag

 • 7 dagen backup

 • WordPress one-click install


Basic

De basis voor één website of blog


€0,99/maand
Voor het eerste jaar

€4,99 /maand

Jaarlijks gefactureerd

bestel-nu
 • Max. 1 domeinnaam

 • 1 website

 • 2GB SSD opslag

 • 7 dagen backup

 • WordPress one-click install


Voordelen van webhosting bij Versio
 • Voordelige webhosting met hoge snelheden

 • 99,9% uptime

 • Geavanceerd en gebruiksvriendelijk platform

 • Onze helpdesk staat 7 dagen per week voor je klaar

 • Wat is WordPress hosting?

  WordPress hosting van Versio biedt een snelle, betrouwbare en veilige manier om een website te hosten. Deze hosting is volledig geoptimaliseerd voor WordPress, waardoor je website optimaal presteert en veilig is. Met WordPress hosting van Versio heb je de mogelijkheid om je website te beheren met behulp van een eenvoudige beheeromgeving, die toegankelijk is vanaf elk platform. Onze hosting biedt een schaalbare en veilige omgeving voor het hosten van WordPress-websites.Je kunt de hosting uitbreiden met verschillende functies en opties om aan jouw behoeften te voldoen. Bovendien heb je bij het gebruik van WordPress hosting ook toegang tot verschillende tools en diensten, waaronder een websitebuilder. Met WordPress hosting van Versio heb je ook toegang tot diverse beveiligingsopties. Je kunt ook gebruik maken van een SSL-certificaat om de verbinding tussen jouw website en bezoekers te versleutelen. Wil je meer te weten komen over WordPress hosting van Versio? Neem gerust contact op met ons supportteam.
  Wat onze klanten zeggen
  “Super netjes en volledig geholpen. Ik had een paar jaar geen gebruik meer gemaakt van support en was vroeger niet tevreden. Ik was erg verbaasd over het behulpzame antwoord van Lars. Heel erg bedankt!”Pieter DoesburgMar 6, 2022
  star-imagestar-imagestar-imagestar-imagestar-image
  “Zeer goede en oplossing gerichte communicatie van Team Versio (Milan) in een best wel verwarrende overname situatie. Waarvoor dank.”Bert SchoutenMar 7, 2022
  star-imagestar-imagestar-imagestar-imagestar-image
  “Zeer tevreden, ondanks drukte en zelfs in het weekend antwoord.”HenkFeb 22, 2022
  star-imagestar-imagestar-imagestar-imagestar-image
  Man kijkt op laptop naar zijn winkelmandje op Versio website

  Wat is WordPress?

  WordPress is een open source Content Management System (CMS) dat gebruikt wordt om websites en blogs te maken en te beheren. Het is een van de meest populaire CMS-platforms op het web en wordt gebruikt door miljoenen gebruikers over de hele wereld. WordPress is eenvoudig te installeren, gebruiksvriendelijk en flexibel. Het biedt een aantal krachtige tools waarmee gebruikers hun websites en blogs kunnen bouwen, ontwerpen en beheren. Het kan ook worden uitgebreid met duizenden gratis plugins en thema's, waardoor het een krachtig platform is voor het bouwen van websites en blogs. WordPress biedt ook een aantal geavanceerde functies. Dit maakt het een veelzijdig platform dat geschikt is voor zowel beginners als meer ervaren developers.Met WordPress kunnen gebruikers hun website of blog snel en gemakkelijk bewerken, wijzigen en beheren. WordPress is een krachtig en veelzijdig platform voor het bouwen van websites en blogs. Met WordPress kunnen gebruikers hun website of blog snel en gemakkelijk beheren en bijwerken.

  Start een eigen hostingbedrijf met reseller hosting

  Onder je eigen naam webhosting verkopen? Met reseller hosting maak je meerdere gebruikers aan en kun je de websites van anderen beheren.

  Ervaar volledige vrijheid met VPS hostingHeb je een grote website of wil je meer vrijheid? VPS hosting is ideaal voor websites met veel bezoekers. Ontdek de VPS pakketten van Versio.

  Test het controlepaneel

  Ben je benieuwd naar het controlepaneel DirectAdmin? Met onze demo kun je deze uitproberen.

  Gebruikersnaam: demo_user

  Wachtwoord: demo

  DirectAdmin logo

  Waarom kiezen voor WordPress hosting?

  Er zijn verschillende redenen om te kiezen voor WordPress hosting bij Versio. Ten eerste bieden wij betrouwbare hosting, waardoor jouw website altijd beschikbaar is. Bovendien is het eenvoudig om WordPress-websites te installeren en te beheren met behulp van de krachtige DirectAdmin-dashboard van Versio. Daarnaast kun je gebruikmaken van extra functies zoals automatische back-ups, malware-scans en beveiligingsupdates. Zo is jouw website altijd veilig en up-to-date. Bovendien bieden wij iedere werkdag support.

  Wat kun je precies met Wordpress doen?

  Met WordPress kun je jouw website gemakkelijk maken, beheren en bewerken. Het is een contentmanagementsysteem (CMS) waarmee je een website of blog maakt en beheert. Hiervoor heb je geen kennis nodig van HTML of andere programmeertalen. WordPress wordt gebruikt voor het maken van veel verschillende soorten websites, waaronder blogs, bedrijfswebsites, e-commerce sites en meer.

  Het is ook mogelijk om jouw WordPress site aan te passen met behulp van thema's en plugins. Thema's zijn sjablonen die geavanceerde vormgevingen en functies voor WordPress bevatten. Plugins voegen extra functies toe aan je WordPress site, waardoor je de functionaliteit ervan kunt uitbreiden. Met WordPress kun je een professionele website of blog maken en beheren, die je kunt optimaliseren voor zoekmachines en waarmee je jouw content makkelijk deelt op sociale media.

  Wat is het verschil tussen WordPress en Woocommerce?

  WordPress is een veelzijdig platform dat gebruikers in staat stelt webinhoud te maken en te beheren. Woocommerce is een plugin van WordPress. Dit is een veelzijdig e-commerce platform voor het maken en beheren van online winkels of webshops.

  Is WordPress gratis te installeren?

  WordPress is een gratis open source CMS waarmee gebruikers een website of blog kunnen maken. Het is dus een uitstekende keuze wanneer je op zoek bent naar een gratis en eenvoudig te gebruiken CMS.

  Kies jouw webhosting pakket
  Versio Webhosting
  Wat heb je verder nodig voor een website maken?
  Een domeinnaam kiezenRegistreer een domeinnaam vanaf 99 cent.
  Website makenVoor een gebruiksvriendelijk drag & drop systeem kies je Sitebuilder.Voor meer vrijheid kies je een CMS zoals WordPress.
  BeveiligingEen SSL certificaat beveiligt de verbinding tussen de website en de bezoeker. In veel gevallen is een SSL certificaat verplicht.