Doe de domeinnaamcheck Arrow

Domeinnaam

checken bij Versio

Binnen 1 minuut jouw domeinnaam geregistreerd

Keuze uit 400+ extensies

Volledige controle over je domeinnaam

Onze populairste domeinextensies

.nl
.nl
Nederland
18.99
4.99
actieprijs
.com
.com
Globaal
24.99
12.99
actieprijs
.store
.store
Globaal
49.99
2.99
actieprijs
.be
.be
België
24.99
9.99
actieprijs
.online
.online
Globaal
32.99
3.99
actieprijs
.site
.site
Globaal
29.99
1.99
actieprijs
Bekijk alle extensies
Waarom jouw domeinnaam registreren bij Versio?

DNS beheer

Beheer op ieder gewenst moment de nameservers en DNS records van jouw domeinnamen. Geheel gratis en realtime.

Domeinnaamhouderbeheer

De domeinnaamhouder gegevens van al jouw domeinnamen kun je op ieder gewenst moment wijzigen. Dit is bij Versio voor alle extensies gratis, behalve voor .be, .nu en .se.

Gratis overdragen

Je kunt gratis en realtime jouw domeinnaam overdragen aan een andere gebruiker van Versio. Zo kun je jouw domeinnamen makkelijk en snel overdragen of verkopen.

Man kijkt op laptop naar zijn winkelmandje op Versio website

Domeinnaam checken

De domeinnaam is het unieke adres om jouw website of webshop bereikbaar te maken op het wereldwijde web. Het vinden van de juiste domeinnaam is de start voor je online onderneming. Met onze domeinchecker kun je zien of je domeinnaam nog beschikbaar is. Als de domeinnaam vrij is, kan deze geregistreerd worden en kun je direct aan de slag met je online project. Bij Versio heb je de keuze uit ruim 400 domeinextensies, zodat je altijd een geschikte domeinextensie kunt vinden. Is je favoriete .nl of .com domein niet be registreren beschikbaar? Dan kun je bijvoorbeeld kiezen voor .online als .shop als alternatief!

Geen wachttijd: jouw domein in 60 seconden geregistreerd

Kies uit 400+ extensies

5 dagen per week support

Jouw domeinnaam registreren

Een domeinnaam kopen bij Versio is eenvoudig. Om een domeinnaam te registreren, controleer je eerst of de gewenste domeinnaam beschikbaar is. In de domeinnaam check kun je direct zien of jouw domeinnaam vrij is om vast te leggen.

Heb je domeinnamen bedacht en zijn deze beschikbaar? Dan kun je jouw domeinnaam claimen!

Wat onze klanten zeggen
Zeer snelle, bekwame en klantvriendelijke afhandeling van mijn vraag. Zeer tevreden!ROGERJuly 31st 2022
Na een telefonisch vervolg contact heel erg fijn geholpen door de medewerker aan de lijn. Enorm bedankt allemaal!GUIDOJuly 25th 2022
Super geholpen! Ik kan alleen maar zeggen: ga zo door!FREEKJuly 25th 2022

Veelgestelde vragen over domeinnamen checken en registeren

Hoe kun je zien of een domein nog beschikbaar is?

Domeinnaam checken is een belangrijk onderdeel van het registreren van een domeinnaam. Bij Versio kun je op eenvoudige manier een domein registreren. Gebruik hiervoor de domeinchecker om te controleren of de gewenste domeinnaam nog beschikbaar is. Als de domeinnaam nog vrij is, kun je eenvoudig de stappen in het proces doorlopen om je domein vast te leggen. Voer hiervoor de benodigde gegevens in en voltooi de betaling. Zodra de betaling is voltooid is de domeinnaam geregistreerd!

Een domeinnaam is bezet, wat kun je doen?

Als een domeinnaam al bezet is, kun je een alternatieve domeinnaam zoeken die vergelijkbaar is met de gewenste domeinnaam. Je kunt ook jouw domeinnaam registreren met een andere domeinextensie. Als je een domeinnaam wilt die al bezet is, kun je ervoor kiezen contact op te nemen met de houder van de domeinnaam en te vragen of zij de domeinnaam aan jou willen verkopen.

Hoe kun je een domeinnaam registreren?

Als je een domeinnaam wilt registreren bij Versio, heb je een aantal stappen die je volgt. Om te beginnen ga je naar onze domeinchecker en je kunt hier een domeinnaam invoeren en controleren of deze nog beschikbaar is. Als de domeinnaam beschikbaar is, loop je de stappen in het proces door met je de gegevens die nodig zijn om je domein vast te leggen. Nadat je de betaling hebt voltooid, is je domeinnaam geregistreerd!

Domeinnaam registreert maar wat kun je ermee doen?

Na registratie heb je de vrije keuze om verschillende dingen te doen met je domeinnaam. Heb je ook hosting afgenomen? Dan kun je met een sitebuilder zoals WordPress je website gaan maken en deze met je domein bereikbaar maken voor het web! Als je één domein extensie hebt geregistreerd, kun je ook andere extensies kopen zoals .net, .com of .shop. Als je een e-mailpakket hebt afgenomen met domeinnaam kun je e-mailadressen aanmaken met je domeinnaam. Wil je het domein nog niet gebruiken, dan kun je hem ook zolang even parkeren of redirecten naar één van je andere domeinen. Zoals je ziet zijn er verschillende mogelijkheden om direct aan de slag te gaan met je domein!

Lachende vrouw op trap met haar laptop met Versio logo

Een domeinnaam verhuizen naar Versio

Wil je jouw domeinnaam onderbrengen bij Versio? De procedure verschilt per extensie. Jouw .nl, .be of .eu is binnen enkele minuten verhuisd. Bekijk de verhuisprocedure per extensie.

Support

Ons supportteam staat iedere werkdag voor je klaar.

Als je wilt bellen of een e-mailer bent , Sander en de rest van het team helpen je graag bij het beantwoorden van je vraag.

Hoe kan ik je helpen?

Ik wil SSL inschakelen voor mijn domein

Regel ik meteen!