Doe de domeinnaamcheck Arrow

Domeinnaam

kopen bij Versio

Binnen 1 minuut jouw domeinnaam geregistreerd

Keuze uit 400+ extensies

Volledige controle over je domeinnaam

Onze populairste domeinextensies

.nl
.nl
Nederland
18.99
4.99
actieprijs
.com
.com
Globaal
24.99
12.99
actieprijs
.store
.store
Globaal
49.99
2.99
actieprijs
.be
.be
België
24.99
9.99
actieprijs
.online
.online
Globaal
32.99
3.99
actieprijs
.site
.site
Globaal
29.99
1.99
actieprijs
Bekijk alle extensies
Waarom jouw domeinnaam registreren bij Versio?

DNS beheer

Beheer op ieder gewenst moment de nameservers en DNS records van jouw domeinnamen. Geheel gratis en realtime.

Domeinnaamhouderbeheer

De domeinnaamhouder gegevens van al jouw domeinnamen kun je op ieder gewenst moment wijzigen. Dit is bij Versio voor alle extensies gratis, behalve voor .be, .nu en .se.

Gratis overdragen

Je kunt gratis en realtime jouw domeinnaam overdragen aan een andere gebruiker van Versio. Zo kun je jouw domeinnamen makkelijk en snel overdragen of verkopen.

Man kijkt op laptop naar zijn winkelmandje op Versio website

Domeinnaam kopen

Wat doe je met het kopen van een domeinnaam? Een domeinnaam kopen is het proces waarbij een uniek webadres wordt geregistreerd. Deze kun je gebruiken voor een website en voor een eigen e-mailadres. De domeinnaam is uniek en kan slechts één keer worden gebruikt, waardoor het een waardevol bezit is. Door een domeinnaam check uit te voeren kun je zien of een domein nog beschikbaar is. Nadat je een domeinnaam hebt gekozen, kun je deze vastleggen bij ons. De registratie van de domeinnaam is meestal voor één jaar geldig, in sommige gevallen voor twee of drie jaar. Je kunt ook een hostingpakket kopen waarmee je een domeinnaam kunt koppelen aan een website of webshop. Wil je dat nog niet doen? Geen probleem, je kunt je domeinnaam parkeren en op een later moment gaan gebruiken voor je website of e-mail! Door nu te registreren voorkom je dat een ander jouw gewilde domeinnaam registreert.

Geen wachttijd: jouw domein in 60 seconden geregistreerd

Kies uit 400+ extensies

5 dagen per week support

Jouw domeinnaam registreren

Een domeinnaam kopen bij Versio is eenvoudig. Om een domeinnaam te registreren, controleer je eerst of de gewenste domeinnaam beschikbaar is. In de domeinnaam check kun je direct zien of jouw domeinnaam vrij is om vast te leggen.

Heb je domeinnamen bedacht en zijn deze beschikbaar? Dan kun je jouw domeinnaam claimen!

Wat onze klanten zeggen
Zeer snelle, bekwame en klantvriendelijke afhandeling van mijn vraag. Zeer tevreden!ROGERJuly 31st 2022
Na een telefonisch vervolg contact heel erg fijn geholpen door de medewerker aan de lijn. Enorm bedankt allemaal!GUIDOJuly 25th 2022
Super geholpen! Ik kan alleen maar zeggen: ga zo door!FREEKJuly 25th 2022

Veelgestelde vragen over domeinnamen kopen

Wat is een domeinnaam precies?

Een domeinnaam is een unieke naam die gebruikt kan worden om toegang te geven tot je website, webshop of e-mail. De domeinnaam is een essentieel onderdeel van elke website, omdat het de identiteit en het adres van de website bepaalt. Het bestaat uit twee delen, zoals www.versio.nl, waarbij "Versio" de domeinnaam is en het tweede deel bestaat uit de domeinextensie (of TLD), zoals .nl voor een Nederlandse extensie.

Wat zijn de tips voor het kopen van een domeinnaam?

Het kopen van een domeinnaam is een belangrijke stap voor het opzetten van een website of webshop. Er zijn een aantal tips voor het kopen van een domeinnaam. Kies voor een naam die makkelijk te onthouden is. Het is het beste om het zo kort mogelijk te houden, makkelijk te typen is en met een zoekwoord dat relevant is voor je bedrijf of website. Is je domeinnaam niet beschikbaar? Bekijk dan of domeinnaam nog beschikbaar is met een andere extensie zoals .online of .shop.

Hoe kun je een domeinnaam checken en kopen?

Je kunt eenvoudig een domein registreren bij Versio. Ga als eerste na of de gewenste domeinnaam nog beschikbaar is met behulp van de domeinchecker. Als de domeinnaam nog vrij is, kun je het registratieproces starten en een domein registreren Wil je direct aan de slag met een website of webshop, voeg dan webhosting toe aan je bestelling. Als je alleen wilt mailen met je domeinnaam kies je voor e-mailhosting. Hiermee kun je veilig en professioneel e-mailen met je eigen domeinnaam. Wil je alleen een domeinnaam vastleggen, is dat ook geen probleem. Je kunt je domein parkeren of bijvoorbeeld redirecten naar een ander domein.

Kun je meerdere domeinnamen registreren?

Ja, je kunt meerdere domeinnamen registreren bij Versio! Je kunt kiezen uit verschillende extensies, zoals .nl, .be, .com, .eu, of een .shop extensie. Door meerdere domeinnamen te registreren, kun je meer bezoekers naar je website trekken en je online aanwezigheid vergroten. Je kunt je domeinnaam registreren door als eerste een check uit te voeren om te zien of een domein nog beschikbaar is. Nadat je de gewenste domeinnaam hebt gevonden, kun je deze direct registreren door de stappen te volgen. Bovendien biedt Versio verschillende opties voor hosting, waardoor je je domeinnaam kunt hosten en publiceren op het web. Na registratie krijg je de volledige controle over je domeinnaam, en kun je aan de slag met je domein om jouw online project te starten!

Lachende vrouw op trap met haar laptop met Versio logo

Een domeinnaam verhuizen naar Versio

Wil je jouw domeinnaam onderbrengen bij Versio? De procedure verschilt per extensie. Jouw .nl, .be of .eu is binnen enkele minuten verhuisd. Bekijk de verhuisprocedure per extensie.

Support

Ons supportteam staat iedere werkdag voor je klaar.

Als je wilt bellen of een e-mailer bent , Sander en de rest van het team helpen je graag bij het beantwoorden van je vraag.

Hoe kan ik je helpen?

Ik wil SSL inschakelen voor mijn domein

Regel ik meteen!