Woocommerce hostingpakketten van Versio

Woocommerce hosting voor iedere website

Snelle Nederlandse webhosting

99,9% uptime

Power

Uitgebreide mogelijkheden voor complexere websites of webshops


€0,99 eerste maand

€25,99 /maand

Jaarlijks gefactureerd

bestel-nu
 • Max. 10 domeinnamen

 • 10 websites

 • Onbeperkt SSD opslag

 • 60 dagen backup

 • WordPress one-click install


 • 3x gratis Premium SSL

 • Gratis anti-spam

 • Jaarlijkse beveiligingscheck

 • Gratis website verhuisservice

Aanbevolen

Complete

Alles wat je nodig hebt voor een website of webshop


€0,99 eerste maand

€15,99 /maand

Jaarlijks gefactureerd

bestel-nu

Start

Een simpele website of blog hosten

€10,99 /maand

Jaarlijks gefactureerd

bestel-nu
 • Max. 2 domeinnamen

 • 2 websites

 • 5GB SSD opslag

 • 7 dagen backup

 • WordPress one-click install


Basic

De basis voor één website of blog


€0,99/maand
Voor het eerste jaar

€4,99 /maand

Jaarlijks gefactureerd

bestel-nu
 • Max. 1 domeinnaam

 • 1 website

 • 2GB SSD opslag

 • 7 dagen backup

 • WordPress one-click install


Voordelen van webhosting bij Versio
 • Voordelige webhosting met hoge snelheden

 • 99,9% uptime

 • Geavanceerd en gebruiksvriendelijk platform

 • Onze helpdesk staat 7 dagen per week voor je klaar

 • Wat is Woocommerce hosting?

  Versio biedt Woocommerce hosting aan om jouw bedrijf te helpen een mooie, professionele webwinkel te maken. Je Woocommerce-website wordt gehost op een van onze betrouwbare, betrouwbare en snelle servers. Onze servers zijn uitgerust met alle benodigde software om een veilige en stabiele omgeving te bieden voor je webwinkel. Met onze Woocommerce hosting kunt je gebruikmaken van een krachtig CMS-systeem, waarmee je eenvoudig een professionele webwinkel beheert. Versio biedt Woocommerce hosting aan om jouw webshop te groeien. Je krijgt een krachtig systeem, vele functies en technische support om je te helpen bij het maken van een professionele, veilige en betrouwbare webwinkel.
  Wat onze klanten zeggen
  “Super netjes en volledig geholpen. Ik had een paar jaar geen gebruik meer gemaakt van support en was vroeger niet tevreden. Ik was erg verbaasd over het behulpzame antwoord van Lars. Heel erg bedankt!”Pieter DoesburgMar 6, 2022
  star-imagestar-imagestar-imagestar-imagestar-image
  “Zeer goede en oplossing gerichte communicatie van Team Versio (Milan) in een best wel verwarrende overname situatie. Waarvoor dank.”Bert SchoutenMar 7, 2022
  star-imagestar-imagestar-imagestar-imagestar-image
  “Zeer tevreden, ondanks drukte en zelfs in het weekend antwoord.”HenkFeb 22, 2022
  star-imagestar-imagestar-imagestar-imagestar-image
  Man kijkt op laptop naar zijn winkelmandje op Versio website

  Wat is Woocommerce?

  WooCommerce is een open source e-commerce platform gebouwd met WordPress. Het is ontwikkeld om gebruikers te helpen bij het maken en beheren van een webshop. Met WooCommerce kunnen gebruikers producten en diensten verkopen, hun winkel beheren, betalingen accepteren, klanten informeren over verzendingen en nog veel meer. Het platform is volledig aanpasbaar, waardoor het eenvoudig te gebruiken is voor gebruikers met verschillende technische vaardigheden.WooCommerce biedt een breed scala aan functies en mogelijkheden voor gebruikers om hun winkels te beheren. Gebruikers kunnen producten toevoegen, categoriseren, prijzen instellen, beoordelingen verzamelen, verzendmethoden instellen, de winkel vormgeven met behulp van sjablonen en widgets. WooCommerce biedt een aantal handige functies voor het aanbieden van kortingsbonnen, het toevoegen van productrecensies en het verzamelen van klantfeedback. Met al deze functies kan WooCommerce worden gebruikt om een krachtige en professionele e-commerce website te maken.

  Start een eigen hostingbedrijf met reseller hosting

  Onder je eigen naam webhosting verkopen? Met reseller hosting maak je meerdere gebruikers aan en kun je de websites van anderen beheren.

  Ervaar volledige vrijheid met VPS hostingHeb je een grote website of wil je meer vrijheid? VPS hosting is ideaal voor websites met veel bezoekers. Ontdek de VPS pakketten van Versio.

  Test het controlepaneel

  Ben je benieuwd naar het controlepaneel DirectAdmin? Met onze demo kun je deze uitproberen.

  Gebruikersnaam: demo_user

  Wachtwoord: demo

  DirectAdmin logo

  Waarom moet ik kiezen voor Woocommerce hosting?

  Woocommerce hosting van Versio is de beste keuze als je op zoek bent naar een betrouwbare, veilige en snelle hosting voor je webshop. De webhosting is geoptimaliseerd voor WordPress en Woocommerce, zodat je zeker weet dat je webshop goed functioneert en klaar is om bestellingen te accepteren. Onze expert staan elke dag klaar om antwoord te geven op je vragen. Als je problemen ondervindt met je webshop krijg je hulp om het op te lossen. Versio biedt ook een uitgebreid pakket aan tools waarmee je je webshop kunt beheren, zoals een eenvoudige beheerinterface, back-ups en beveiligingsopties. Met deze tools kun je je webshop makkelijk en snel aanpassen aan de veranderende behoeften van je klanten.

  Wat zijn de voordelen van Woocommerce?

  Woocommerce is een open source e-commerce platform dat gebruikmaakt van WordPress als basis. Het biedt gebruikers flexibiliteit en controle over hun online winkel. Het heeft veel voordelen waaronder een gebruiksvriendelijke beheeromgeving, een grote keuze aan betaalmethoden, een uitgebreid API-netwerk, uitgebreide SEO-opties, een schaalbare infrastructuur en een geïntegreerde blog. Het is ook extreem kosteneffectief en heeft een groot aantal gratis en betaalde plugins en thema's.

  Werkt Woocommerce in combinatie met WordPress?

  Woocommerce is een plugin voor WordPress die het mogelijk maakt om een online winkel te starten. Met Woocommerce kunnen gebruikers producten toevoegen, verkopen, verzenden en betalingen verwerken. De plugin heeft een aantal functies zoals productbeheer, betalingsverwerking, verzenden en kortingen. Met Woocommerce bouw je een professionele website, waarop je producten en diensten verkoopt.

  Is Woocommerce gratis?

  Woocommerce is een gratis open source e-commerce oplossing voor WordPress. Het is het meest populaire e-commerce platform ter wereld, met miljoenen gebruikers over de hele wereld. Het biedt gebruikers een eenvoudige manier om online te verkopen, waaronder producten, digitale bestanden en diensten. Je kunt gebruikmaken van een groot aantal krachtige features, waaronder kortingscodes, beoordelingen en beveiliging en nog veel meer.

  Kies jouw webhosting pakket
  Versio Webhosting
  Wat heb je verder nodig voor een website maken?
  Een domeinnaam kiezenRegistreer een domeinnaam vanaf 99 cent.
  Website makenVoor een gebruiksvriendelijk drag & drop systeem kies je Sitebuilder.Voor meer vrijheid kies je een CMS zoals WordPress.
  BeveiligingEen SSL certificaat beveiligt de verbinding tussen de website en de bezoeker. In veel gevallen is een SSL certificaat verplicht.