Hoe maak ik een e-mail aan en koppel ik een e-mail aan de Mail & Spamfilter?

In dit artikel leggen we je uit hoe je een e-mail koppelt aan de Mail & Spamfilter. Daarnaast leggen we in enkele stappen uit hoe je jouw mail kunt aanmaken bij Mail & Spamfilter.

Mailadres koppelen aan de Mail & Spamfilter

Stap 1: Login in je Versio klantenpaneel. Ga naar mijn producten > Domeinnamen > Overzicht > Klik op het pijltje rechts van het betreffende domein waar je de Mail & Spamfilter hebt geactiveerd.

Stap 2: Zet DNS Beheer op AAN.

Afbeelding1.png

Stap 3: Je krijgt nu een pop-up melding te zien dat de domeinnaam onbereikbaar zal worden. Klik hier op JA om verder te gaan.

Stap 4: Ga in hetzelfde overzicht naar Mail & Spamfilter.

Afbeelding2.png

Stap 5: Bij DNS Instellingen, klik je op Klik hier om automatisch de benodigde DNS records aan te maken.

Afbeelding3.png

Stap 6: Deze records zullen overal verwerkt en werkende zijn na 4 tot 8 uur. Hierna kun je gebruik maken van de Mail & Spamfilter. Dit is hoe de records eruitzien om de Mail & Spamfilter te gebruiken indien je dit handmatig zou willen instellen:

Afbeelding4.png

Mailadres aanmaken bij de Mail & Spamfilter

Stap 1: Ga in het klantenpaneel naar het overzicht van het domein waarvan de Mail & Spamfilter is ingeschakeld, zoals beschreven in stap 1 van het mailadres koppelen.

Stap 2: Klik op E-mailadres toevoegen. Dit kun je vinden onder Mail & Spamfilter bij E-mailadressen.

Afbeelding5.png

Stap 3: Vul de gevraagde gegevens in om een mailadres naar keuze aan te maken met het betreffende domein en een wachtwoord. De optie om hierna nog een e-mailadres toe te voegen kun je uitschakelen indien je enkel één e-mailadres wil aanmaken. Klik op E-mailadres toevoegen.

Afbeelding6.png

Stap 4: Het e-mailadres wordt aangemaakt en staat hierna in het overzicht van e-mailadressen bij de Mail & Spamfilter, en is klaar voor gebruik.

Afbeelding7.png

Bekijk ook
Meld je aan voor onze nieuwsbrief
Bekijk ook
Meld je aan voor onze nieuwsbrief
Zo ben je altijd als eerste op de hoogte
Heeft dit artikel je geholpen?