Typo3 hostingpakketten van Versio

Typo3 hosting voor iedere website

Snelle Nederlandse webhosting

99,9% uptime

Power

Uitgebreide mogelijkheden voor complexere websites of webshops


€0,99 eerste maand

€25,99 /maand

Jaarlijks gefactureerd

bestel-nu
 • Max. 10 domeinnamen

 • 10 websites

 • Onbeperkt SSD opslag

 • 60 dagen backup

 • WordPress one-click install


 • 3x gratis Premium SSL

 • Gratis anti-spam

 • Jaarlijkse beveiligingscheck

 • Gratis website verhuisservice

Aanbevolen

Complete

Alles wat je nodig hebt voor een website of webshop


€0,99 eerste maand

€15,99 /maand

Jaarlijks gefactureerd

bestel-nu

Start

Een simpele website of blog hosten

€10,99 /maand

Jaarlijks gefactureerd

bestel-nu
 • Max. 2 domeinnamen

 • 2 websites

 • 5GB SSD opslag

 • 7 dagen backup

 • WordPress one-click install


Basic

De basis voor één website of blog


€0,99/maand
Voor het eerste jaar

€4,99 /maand

Jaarlijks gefactureerd

bestel-nu
 • Max. 1 domeinnaam

 • 1 website

 • 2GB SSD opslag

 • 7 dagen backup

 • WordPress one-click install


Voordelen van webhosting bij Versio
 • Voordelige webhosting met hoge snelheden

 • 99,9% uptime

 • Geavanceerd en gebruiksvriendelijk platform

 • Onze helpdesk staat 7 dagen per week voor je klaar

 • Wat is Typo3 hosting?

  Typo3 hosting van Versio biedt jou een flexibel platform om jouw websites te hosten. Typo3 is een gebruiksvriendelijk, open source systeem dat eenvoudig te installeren is op de server. Het bevat veel functies om websites te ontwikkelen en te beheren, zoals een website builder, een CMS, een SEO-tool en een webshop.Met Typo3 hosting van Versio krijg je toegang tot een gebruiksvriendelijke, schaalbare en veilige hostingomgeving die geoptimaliseerd is voor het draaien van Typo3. Je krijgt een control panel waarmee je eenvoudig websites bouwt en beheert. Ook bieden wij een reeks aan opties voor het installeren en beheren van plugins, thema's en andere extensies.Versio biedt met Typo3 hosting een veelzijdig platform waarmee je eenvoudig websites kunt bouwen en beheren, met veel opties voor het installeren en beheren van plugins, thema's en andere extensies. Als je op zoek bent naar een betrouwbare omgeving om jouw website te hosten, dan is onze Typo3 hosting een uitstekende keuze.
  Wat onze klanten zeggen
  “Super netjes en volledig geholpen. Ik had een paar jaar geen gebruik meer gemaakt van support en was vroeger niet tevreden. Ik was erg verbaasd over het behulpzame antwoord van Lars. Heel erg bedankt!”Pieter DoesburgMar 6, 2022
  star-imagestar-imagestar-imagestar-imagestar-image
  “Zeer goede en oplossing gerichte communicatie van Team Versio (Milan) in een best wel verwarrende overname situatie. Waarvoor dank.”Bert SchoutenMar 7, 2022
  star-imagestar-imagestar-imagestar-imagestar-image
  “Zeer tevreden, ondanks drukte en zelfs in het weekend antwoord.”HenkFeb 22, 2022
  star-imagestar-imagestar-imagestar-imagestar-image
  Man kijkt op laptop naar zijn winkelmandje op Versio website

  Wat is Typo3 nou precies?

  Typo3 is een open source CMS dat gebruikers toestaat websites en applicaties te bouwen, beheren en updaten. Het systeem is flexibel en kan op veel verschillende manieren worden geconfigureerd. Daarom kan het altijd aan jouw eisen te voldoen. Typo3 gebruikt templates, waardoor het makkelijk is om een professionele website te maken. Het systeem biedt ook vele extensies, waarmee je meer functionaliteit aan jouw websites en applicaties kunt toevoegen.

  Start een eigen hostingbedrijf met reseller hosting

  Onder je eigen naam webhosting verkopen? Met reseller hosting maak je meerdere gebruikers aan en kun je de websites van anderen beheren.

  Ervaar volledige vrijheid met VPS hostingHeb je een grote website of wil je meer vrijheid? VPS hosting is ideaal voor websites met veel bezoekers. Ontdek de VPS pakketten van Versio.

  Test het controlepaneel

  Ben je benieuwd naar het controlepaneel DirectAdmin? Met onze demo kun je deze uitproberen.

  Gebruikersnaam: demo_user

  Wachtwoord: demo

  DirectAdmin logo

  Waarom moet ik kiezen voor Typo3 hosting?

  Er zijn verschillende redenen om voor Typo3 hosting van Versio te kiezen. Wij bieden professionele en betrouwbare Typo3 hosting met een uitgebreide functies die gebruikt kunnen worden voor Typo3. Tevens bieden wij ondersteuning voor klanten, zodat je optimaal gebruik kan maken van je hosting. Je hebt keuze uit verschillende pakketten om aan de behoefte te voldoen van jouw project of website.

  Wat zijn de voordelen van Typo3?

  Typo3 is een zeer veelzijdig en krachtig CMS. Het wordt gebruikt door veel bedrijven en organisaties. Typo3 heeft verschillende voordelen, het biedt vele mogelijkheden voor het ontwerpen van een website. Typo3 biedt een aantal extensies die het mogelijk maken om een website aan te passen aan jouw wensen. Dit maakt het gemakkelijker om een website te maken die specifieke functionaliteiten bevat.
  Typo3 is gebruiksvriendelijk, waardoor het gemakkelijk is voor gebruikers om de website te beheren. Daarnaast is het een veilig platform met gecertificeerde beveiligingsfuncties, zodat er geen ongeautoriseerde toegang is tot de website. Typo3 biedt vele voordelen aan bedrijven en organisaties die een website willen maken of beheren.

  Wat is het verschil tussen Typo3 en WordPress?

  Het verschil tussen Typo3 en WordPress is dat Typo3 een Open Source Enterprise Content Management Systeem is, terwijl WordPress een open source blogging platform is. Typo3 is bedoeld voor gebruik door bedrijven en bedrijven, terwijl WordPress is bedoeld voor bloggers, kleine bedrijven, particuliere websites en forum-sites. Typo3 is gespecialiseerder, met functies zoals workflow management, gebruikersbeheer, versiebeheer en beveiligingsfuncties. WordPress is wat gebruiksvriendelijker en heeft veel plugins en thema's om websites te creëren.

  Kun je Typo3 gratis installeren?

  Ja, Typo3 kan gratis worden geïnstalleerd en gebruikt. Er zijn veel gratis bronnen waarmee je de installatie kunt voltooien.

  Kies jouw webhosting pakket
  Versio Webhosting
  Wat heb je verder nodig voor een website maken?
  Een domeinnaam kiezenRegistreer een domeinnaam vanaf 99 cent.
  Website makenVoor een gebruiksvriendelijk drag & drop systeem kies je Sitebuilder.Voor meer vrijheid kies je een CMS zoals WordPress.
  BeveiligingEen SSL certificaat beveiligt de verbinding tussen de website en de bezoeker. In veel gevallen is een SSL certificaat verplicht.