Laravel hosting

Hosting voor Laravel

Snelle Nederlandse webhosting

99,9% uptime

Power

Uitgebreide mogelijkheden voor complexere websites of webshops


€0,99 eerste maand

€25,99 /maand

Jaarlijks gefactureerd

bestel-nu
 • Max. 10 domeinnamen

 • 10 websites

 • Onbeperkt SSD opslag

 • 60 dagen backup

 • WordPress one-click install


 • 3x gratis Premium SSL

 • Gratis anti-spam

 • Jaarlijkse beveiligingscheck

 • Gratis website verhuisservice

Aanbevolen

Complete

Alles wat je nodig hebt voor een website of webshop


€0,99 eerste maand

€15,99 /maand

Jaarlijks gefactureerd

bestel-nu

Start

Een simpele website of blog hosten

€10,99 /maand

Jaarlijks gefactureerd

bestel-nu
 • Max. 2 domeinnamen

 • 2 websites

 • 5GB SSD opslag

 • 7 dagen backup

 • WordPress one-click install


Basic

De basis voor één website of blog


€0,99/maand
Voor het eerste jaar

€4,99 /maand

Jaarlijks gefactureerd

bestel-nu
 • Max. 1 domeinnaam

 • 1 website

 • 2GB SSD opslag

 • 7 dagen backup

 • WordPress one-click install


Voordelen van webhosting bij Versio
 • Voordelige webhosting met hoge snelheden

 • 99,9% uptime

 • Geavanceerd en gebruiksvriendelijk platform

 • Onze helpdesk staat 7 dagen per week voor je klaar

 • Wat is Laravel hosting?

  Laravel hosting is gespecialiseerde webhosting die is ontworpen om een geoptimaliseerde serveromgeving te bieden die is afgestemd op de behoeften van het Laravel PHP-framework. Dit type hosting biedt een veilige, betrouwbare en geoptimaliseerde omgeving, speciaal ontworpen om Laravel webapplicaties te hosten. Op die manier weet je dat je de juiste hosting hebt voor jouw Laravel omgeving met supersnelle hosting van Versio!
  Wat onze klanten zeggen
  “Super netjes en volledig geholpen. Ik had een paar jaar geen gebruik meer gemaakt van support en was vroeger niet tevreden. Ik was erg verbaasd over het behulpzame antwoord van Lars. Heel erg bedankt!”Pieter DoesburgMar 6, 2022
  star-imagestar-imagestar-imagestar-imagestar-image
  “Zeer goede en oplossing gerichte communicatie van Team Versio (Milan) in een best wel verwarrende overname situatie. Waarvoor dank.”Bert SchoutenMar 7, 2022
  star-imagestar-imagestar-imagestar-imagestar-image
  “Zeer tevreden, ondanks drukte en zelfs in het weekend antwoord.”HenkFeb 22, 2022
  star-imagestar-imagestar-imagestar-imagestar-image
  Man kijkt op laptop naar zijn winkelmandje op Versio website

  Wat is Laravel?

  Laravel is een open source PHP-framework dat ontworpen is om webontwikkeling te vereenvoudigen. Het is een krachtig en flexibel framework dat ontwikkelaars in staat stelt om een prachtige, solide en uitgebreide webapplicatie te bouwen. Met Laravel kunnen ontwikkelaars sneller coderen, door een grote hoeveelheid gereedschappen en functies te bieden waarmee zij hun webapplicaties kunnen bouwen. Het heeft een krachtige database-migratiestructuur, waarmee je eenvoudig databaseschema's aanmaakt, wijzigt en beheert. Het biedt ook een krachtige routeur, zodat ontwikkelaars routes kunnen maken en beheren.Laravel biedt ontwikkelaars ook een uitgebreide set aan templating-engine, zodat een HTML-layout gebouwd kan worden. Het heeft ook een krachtig API-systeem, dat ontwikkelaars in staat stelt om API's te bouwen en te beheren. Kortom, Laravel is een krachtig en flexibel framework waarmee ontwikkelaars hun webapplicaties snel en eenvoudig kunnen bouwen, met een grote hoeveelheid gereedschappen en functies. Het biedt een krachtige database-migratiestructuur, routeur en templating-engine.

  Start een eigen hostingbedrijf met reseller hosting

  Onder je eigen naam webhosting verkopen? Met reseller hosting maak je meerdere gebruikers aan en kun je de websites van anderen beheren.

  Ervaar volledige vrijheid met VPS hostingHeb je een grote website of wil je meer vrijheid? VPS hosting is ideaal voor websites met veel bezoekers. Ontdek de VPS pakketten van Versio.

  Test het controlepaneel

  Ben je benieuwd naar het controlepaneel DirectAdmin? Met onze demo kun je deze uitproberen.

  Gebruikersnaam: demo_user

  Wachtwoord: demo

  DirectAdmin logo

  Wat is Laravel hosting?

  Laravel hosting van Versio biedt een schaalbare, veilige en betrouwbare webhosting, waarmee je de beste prestaties krijgt voor je Laravel-projecten. Zo heb je een fijne omgeving om je projecten optimaal te laten presteren. Ons supportteam staat elke dag klaar om al je vragen te beantwoorden. Je kunt rekenen op onze expertise en kennis om je Laravel-projecten te helpen groeien.

  Waar wordt Laravel voor gebruikt?

  Laravel is een open source-webframework voor het ontwikkelen van webapplicaties met een focus op het creëren van een gebruiksvriendelijke en betrouwbare omgeving. Het is gebouwd met een MVC-architectuur (Model View Controller) en gebruikt de PHP-programmeertaal. Het biedt veel handige functies zoals het gebruik van een modulaire structuur, een sterk gestructureerde database, authentificatie- en autorisatie en routing-systeem. Het is ook eenvoudig aan te passen aan de individuele behoeften van de gebruiker.

  Is Laravel Frondend of Backend?

  Laravel is een backend-framework. Het is gebaseerd op het model-view-controller (MVC) patroon en wordt gebruikt om webapplicaties te ontwikkelen met behulp van PHP.

  Is Laravel beter dan PHP?

  Het antwoord is ja. Laravel is een open source PHP-framework dat ontwikkelaars helpt bij het bouwen van een betere webapplicatie. Het biedt betere structurering, abstractie en krachtige tools die het ontwikkelen van een webapplicatie een stuk eenvoudiger maken. PHP is een scripttaal die meestal gebruikt wordt voor het opbouwen van websites, maar heeft geen gebouwde structuur of hulpmiddelen om de ontwikkeling te vereenvoudigen.

  Hoe kan ik Laravel installeren?

  Laravel kan worden geïnstalleerd door gebruik te maken van de Composer-packagebeheerder. Composer is een open source-project dat een versie- en dependency-beheer voor je projecten biedt. Om Composer te gebruiken, ga je naar de officiële website en download je het installatieprogramma. Na het installeren van Composer, installeer je Laravel en kun je aan de slag!

  Kies jouw webhosting pakket
  Versio Webhosting
  Wat heb je verder nodig voor een website maken?
  Een domeinnaam kiezenRegistreer een domeinnaam vanaf 99 cent.
  Website makenVoor een gebruiksvriendelijk drag & drop systeem kies je Sitebuilder.Voor meer vrijheid kies je een CMS zoals WordPress.
  BeveiligingEen SSL certificaat beveiligt de verbinding tussen de website en de bezoeker. In veel gevallen is een SSL certificaat verplicht.