Joomla! hostingpakketten van Versio

Joomla! hosting voor iedere website

Snelle Nederlandse webhosting

99,9% uptime

Power

Uitgebreide mogelijkheden voor complexere websites of webshops


€0,99 eerste maand

€25,99 /maand

Jaarlijks gefactureerd

bestel-nu
 • Max. 10 domeinnamen

 • 10 websites

 • Onbeperkt SSD opslag

 • 60 dagen backup

 • WordPress one-click install


 • 3x gratis Premium SSL

 • Gratis anti-spam

 • Jaarlijkse beveiligingscheck

 • Gratis website verhuisservice

Aanbevolen

Complete

Alles wat je nodig hebt voor een website of webshop


€0,99 eerste maand

€15,99 /maand

Jaarlijks gefactureerd

bestel-nu

Start

Een simpele website of blog hosten

€10,99 /maand

Jaarlijks gefactureerd

bestel-nu
 • Max. 2 domeinnamen

 • 2 websites

 • 5GB SSD opslag

 • 7 dagen backup

 • WordPress one-click install


Basic

De basis voor één website of blog


€0,99/maand
Voor het eerste jaar

€4,99 /maand

Jaarlijks gefactureerd

bestel-nu
 • Max. 1 domeinnaam

 • 1 website

 • 2GB SSD opslag

 • 7 dagen backup

 • WordPress one-click install


Voordelen van webhosting bij Versio
 • Voordelige webhosting met hoge snelheden

 • 99,9% uptime

 • Geavanceerd en gebruiksvriendelijk platform

 • Onze helpdesk staat 7 dagen per week voor je klaar

 • Wat is Joomla! hosting?

  Versio biedt veilige webhostingdiensten om jouw website op te bouwen. Met Joomla! hosting van Versio kun je een website bouwen die aan jouw persoonlijke eisen voldoet. Met onze betrouwbare en krachtige Joomla! hosting krijg je veel functies voor een betaalbare prijs.Met Joomla! hosting bij Versio heb je toegang tot SSD opslag, meerdere dagen backup, beveiligingsfuncties, waaronder een firewall systeem en beveiligingspatches. Daarnaast krijg je toegang tot vele aanpasbare functies, waaronder één of meerdere domeinen, e-mail- en databasebeheer. Joomla! hosting biedt alles wat je nodig hebt om een professionele website te bouwen. Naarmate je bedrijf groeit, kun je jouw hosting gemakkelijk upgraden. Dat betekent dat je altijd het beste hostingpakket voor jouw website hebt.
  Wat onze klanten zeggen
  “Super netjes en volledig geholpen. Ik had een paar jaar geen gebruik meer gemaakt van support en was vroeger niet tevreden. Ik was erg verbaasd over het behulpzame antwoord van Lars. Heel erg bedankt!”Pieter DoesburgMar 6, 2022
  star-imagestar-imagestar-imagestar-imagestar-image
  “Zeer goede en oplossing gerichte communicatie van Team Versio (Milan) in een best wel verwarrende overname situatie. Waarvoor dank.”Bert SchoutenMar 7, 2022
  star-imagestar-imagestar-imagestar-imagestar-image
  “Zeer tevreden, ondanks drukte en zelfs in het weekend antwoord.”HenkFeb 22, 2022
  star-imagestar-imagestar-imagestar-imagestar-image
  Man kijkt op laptop naar zijn winkelmandje op Versio website

  Wat is Joomla! nou precies?

  Joomla! is een open source contentmanagementsysteem (CMS) dat wordt gebruikt om websites en webapplicaties te bouwen. Het is gebaseerd op een model-view-controller ontwerppatroon (MVC) en gebruikt PHP en MySQL. Het is gebruiksvriendelijk en vereist geen diepe kennis van HTML of andere webtechnologieën. Met Joomla! kun je een website bouwen met ingebouwde functionaliteit en extra modules en extensies. Het systeem is flexibel, eenvoudig te gebruiken en heeft een aantal nuttige functies. Met Joomla! voeg je bijvoorbeeld gebruikersbeheer, gebruikersrechten, dynamische navigatie, een eenvoudig te gebruiken beheerpaneel en vele andere functies toe aan jouw website. Het biedt ook ondersteuning voor veel webtalen, waaronder HTML, CSS, JavaScript en XML. Joomla! is een uitgebreid en veelzijdig CMS dat gebruikt kan worden voor veel verschillende soorten websites en webapplicaties.

  Start een eigen hostingbedrijf met reseller hosting

  Onder je eigen naam webhosting verkopen? Met reseller hosting maak je meerdere gebruikers aan en kun je de websites van anderen beheren.

  Ervaar volledige vrijheid met VPS hostingHeb je een grote website of wil je meer vrijheid? VPS hosting is ideaal voor websites met veel bezoekers. Ontdek de VPS pakketten van Versio.

  Test het controlepaneel

  Ben je benieuwd naar het controlepaneel DirectAdmin? Met onze demo kun je deze uitproberen.

  Gebruikersnaam: demo_user

  Wachtwoord: demo

  DirectAdmin logo

  Waarom kiezen voor Joomla! als CMS?

  Joomla! is een open source CMS dat veel flexibiliteit biedt. Het is eenvoudig te gebruiken en te beheren, waardoor het een goede keuze is voor zowel beginners als gevorderden. Met Joomla! kun je geavanceerde functies toevoegen aan je website, zoals forums, blogs, polls en meer. Het is ook schaalbaar, waardoor je jouw website gemakkelijk kunt uitbreiden. Bovendien heeft het een uitgebreide documentatie, een actieve gemeenschap en een groot aanbod aan extensies en thema's. Joomla! biedt veel voordelen voor ieder ervaringsniveau.

  Wat is het verschil tussen Joomla! en WordPress?

  Joomla! en WordPress zijn allebei krachtige content managementsystemen (CMS). Het grootste verschil tussen de twee is dat Joomla! meer gericht is op het maken van complexe websites met veel interactie met de gebruiker. WordPress is meer gericht op het maken van een simpele blog of website.

  Joomla! heeft meer mogelijkheden om een website te maken en te beheren, maar WordPress heeft meer plugins om de website te verbeteren. Joomla! is technischer en vereist meer technische kennis om te kunnen gebruiken, waar WordPress eenvoudiger is. Welke je kiest is dus een kwestie van persoonlijke voorkeur.

  Kun je Joomla! gratis te installeren?

  Ja, je kunt Joomla! gratis installeren. Er zijn verschillende opties voor het downloaden en installeren van Joomla!.

  Is Joomla! beter dan WordPress?

  Persoonlijke voorkeuren maken het lastig om te zeggen welk CMS-systeem beter is. Beide CMS-systemen bieden krachtige functies en hebben grote onlinegemeenschappen waar hulp beschikbaar is. Joomla! biedt bijvoorbeeld uitgebreide mogelijkheden voor het maken van een multisite, terwijl WordPress een aantal uitgebreide thema- en plugin mogelijkheden biedt. Je zou de twee CMS-systemen zelf moeten vergelijken om te zien welke het beste bij je behoeften past.

  Kies jouw webhosting pakket
  Versio Webhosting
  Wat heb je verder nodig voor een website maken?
  Een domeinnaam kiezenRegistreer een domeinnaam vanaf 99 cent.
  Website makenVoor een gebruiksvriendelijk drag & drop systeem kies je Sitebuilder.Voor meer vrijheid kies je een CMS zoals WordPress.
  BeveiligingEen SSL certificaat beveiligt de verbinding tussen de website en de bezoeker. In veel gevallen is een SSL certificaat verplicht.