1. Home
  2. Beveiliging

Beveilig je website met een SSL certificaat

Het is belangrijk dat vertrouwelijke informatie veilig is.
Met een SSL certificaat is jouw website binnen enkele minuten beveiligd.

Of ga direct verder naar...

Geld terug garantie tot 14 dagen na uitgifte
Comodo

Domein Validatie Wildcard

SSL certificaat voor één domeinnaam,
inclusief alle subdomeinen.

https://www.jouwdomein.nl
€5.99
per maand
Comodo

Domein Validatie

SSL certificaat voor één domeinnaam,
inclusief het 'www' subdomein.

https://www.jouwdomein.nl
€4.99
per maand
Wat is een SSL certificaat?Twijfel je of een SSL certificaat nodig is of niet? Hieronder lees je alle informatie over de beveiliging van jouw website of webshop.
AlphaSSL
Comodo SSL
Geotrust SSL

Beveilig jouw website via Versio

Waarom heb je een SSL certificaat nodig? Met een SSL certificaat zorg je voor een veilige verbinding tussen jouw website en jouw bezoekers. Dit zorgt ervoor dat de datastroom tussen de bezoekers en de website niet leesbaar is voor anderen. Waar kunnen jouw website bezoekers aan zien dat jouw website beveiligd is met een SSL certificaat?

  • De 's' achter http
  • Het slotje in de browser

Door de opvallende kenmerken van een SSL certificaat herkennen bezoekers gelijk dat jouw website veilig is. Bij Versio kun je SSL certificaten bestellen van de meest bekende merken. Wij geven Domein Validatie en Domein Validatie Wildcard certificaten al binnen enkele minuten uit. Uitgebreide Validatie certificaten hebben wegens de uitgebreide validatie die gedaan moet worden iets meer tijd nodig voor de uitgifte. Op deze pagina vind je alle informatie die belangrijk is bij de aanschaf van een SSL certificaat.

Wat is het voordeel van https?

Cybercriminaliteit is er al sinds het ontstaan van het internet, maar cybercriminelen worden steeds inventiever. Niet langer richten zij enkel hun pijlen op grote bedrijven, maar is ook jouw website vatbaar voor kwaadwillenden. Het https protocol garandeert een veilige verbinding tussen jouw website en jouw bezoekers. Door de opvallende kenmerken van een SSL certificaat heeft jouw website een veilige uitstraling voor jouw bezoekers.

Welk SSL certificaat heb ik nodig?

Welk SSL certificaat het beste bij jou aansluit is afhankelijk van het aantal (sub)domeinen waarop je het certificaat wilt installeren. Elk SSL certificaat heeft zijn eigen kenmerken waaraan de bezoeker de veilige verbinding kan herkennen. Hoe belangrijker je het vindt dat jouw bezoekers dit herkennen, hoe uitgebreider jouw SSL certificaat dient te zijn. Er zijn drie soorten SSL certificaten. Het verschil tussen de certificaten zit in de mate waarin de juistheid van gegevens gecontroleerd worden, dit heet de validatie. Een validatie controleert je websitegegevens. Hoe uitgebreider de validatie, hoe meer visuele kenmerken het SSL certificaat heeft.

Wat kost een SSL certificaat?

Bij Versio heb je de keuze uit drie verschillende SSL certificaten. Je koopt al een SSL certificaat vanaf €4,99 per maand. Wil je ook alle subdomeinen beveiligen? Kies dan voor een Domein Validatie Wildcard. Met een Wildcard SSL certificaat bescherm je niet alleen jouw domeinnaam tegen ongewenste indringers, maar ook alle subdomeinen. Zo kun je met één certificaat een onbeperkt aantal subdomeinen voor jouw domeinnaam beveiligen. Of kies voor ons meest uitgebreide SSL certificaat en beveilig je website met Uitgebreide Validatie.

Hoe installeer ik een SSL certificaat?

Je kunt jouw SSL certificaat installeren in 6 eenvoudige stappen. Dit leggen we stap voor stap uit in dit artikel..

Versio SSL certificaten