1. Home
  2. Sitebuilder

Website maken met Sitebuilder

Snel & gemakkelijk met Sitebuilder.

Of ga direct verder naar...

Sitebuilder€ 9,99
per maand
Gratis .nl of .be domein
Inclusief webhosting
Onbeperkt e-mailboxenInclusief uitgebreide spamfilters van SpamExperts
Toegang tot de Versio Academy

*Niet tevreden? Maak gebruik van de 14 dagen geld-terug-garantie.

Onze belofte

  • Snelheid, veiligheid en stabiliteit: 99,99% up-time met veilige, snelle servers

  • Helpdesk: Ma. t/m vr. van 8:30 tot 02:00 en in het weekend van 9:30 tot 17:30

  • Gebruiksgemak: Duidelijke interfaces en instructies indien nodig

  • Meer informatie over de Versio Academy kun je hier vinden.

Wil je meer?

  • Telefonische support €9,00 p/maand

Ben je een reseller?

    Bekijk onze reseller propositie, die speciaal is ingericht op de behoeften van reclamebureaus, webdesigners en andere wederverkopers.

Iedereen kan een website maken met Sitebuilder

Wil je heel gemakkelijk een mooie en responsive website maken? Sitebuilder biedt een geweldige interface voor het maken van jouw eigen website. Je kunt het zo uitgebreid of simpel maken als je zelf wilt, iedereen kan werken met Sitebuilder.

Je kunt een onbeperkt aantal pagina’s ontwerpen voor jouw website, deze kun je uiteraard zelf vormgeven met keuze uit 140 verschillende designs. Ook het maken van een blog of een uitgebreide fotogallerij is mogelijk met Sitebuilder.

Wanneer je Sitebuilder toevoegt aan een domeinnaam, dan zorgen wij ervoor dat jouw domeinnaam wordt gekoppeld aan Sitebuilder. Je kunt hiermee ook e-mailaccounts aanmaken en beheren. Je hebt verder niets meer nodig, alles zit namelijk inbegrepen.

Sitebuilder
Versio
Geoptimaliseerd voor mobiel, tablet en desktop

Jouw website is volledig responsive. Dat betekent dat jouw website automatisch optimaal wordt weergegeven op smartphone, tablet en desktop. Het maakt dus niet uit op welk apparaat jouw website wordt bekeken, het ziet er altijd perfect uit.

Ook voor uitgebreide webshopsHet maken van een uitgebreide webshop met duizenden producten is geen probleem met Sitebuilder. Ontvang betalingen via iDeal, Bancontact/MrCash, SOFORT, PayPal, Creditcard, automatische incasso en bankoverschrijving.
Inclusief webhosting en e-mailboxesWerk op een eenvoudige manier aan de pagina's van jouw website. Geen rommelig codewerk of databasebeheer nodig.Direct beginnen met Sitebuilder
Hoe werkt het?Het is heel simpel dus we kunnen de uitleg kort houden!
Domein naam
1
Kies een domeinnaam

Registreer een domeinnaam of gebruik een domeinnaam die je al geregistreerd hebt. De koppeling met Sitebuilder is met 1 klik geregeld.

2
De website maken met Sitebuilder

Ontwerp een onbeperkt aantal pagina’s in de stijl die bij jou past. Een webshop, blog of fotogallerij. De mogelijkheden zijn eindeloos.

3
Klaar? Publiceren!

Is jouw website helemaal klaar? Klik in Sitebuilder op de publiceren-knop en jouw website is direct zichtbaar voor iedereen. Zo simpel is het!

De mogelijkheden zijn eindeloos..
Werk op een eenvoudige manier aan de pagina's van jouw website. Geen rommelig codewerk of databasebeheer nodig.
Pas alles aanWerk met allerlei soorten content. Van kleuren tot afbeeldingen, van tekst tot cijfers, bepaal zelf de content die jij nodig hebt voor je project.
Schrijf en bewerk jouw content, rechtstreeks op de pagina.Voeg video's toe of maak een blog. Laat de wereld jouw bedrijf of persoonlijk werk zien.Direct beginnen met Sitebuilder