1. Home
  2. domeinnamen
  3. shop registreren en verhuizen

.shop domeinnaam registreren

Een .shop domeinnaam vanaf € 29,99.
Welke wordt van jou?Arrow

Meerdere domeinen +

.SHOP domeinnaam registreren en verhuizen bij Versio!

Wil je een webshop beginnen? Dan is .SHOP domein interessant voor jou! Met deze e-commerce domeinextensie kun je makkelijk onderscheid maken. Een .SHOP extensie is direct herkenbaar als online webwinkel. Zo vergroot je jouw herkenbaarheid en zichtbaarheid. Je bent met een .SHOP domein niet gekoppeld aan een specifiek land zoals bij een .NL of .BE domeinnaam. Tevens kun je ervoor kiezen om met specifieke keywords (versio.shop) te laten zien wat je verkoopt. Hiermee kun je je direct onderscheiden van je concurrenten.

.SHOP domein registreren bij Versio

.SHOP wordt beheerd door de GMO-Registry. Het bedrijf werd opgericht in 2009 als een globaal platform voor e-commerce. De domeinnaam mag tussen de 3 en 63 tekens lang zijn. EEN .SHOP registreren bij Versio is al binnen een minuut geregeld. Maak gebruik van de domeinchecker om te zien of je .SHOP domein nog beschikbaar is. Is jouw .SHOP domein al bezet? Dan is .STORE een goed alternatief. Bij speciale aanbiedingen is .SALE domein is ook een zeer goede keuze.

Doorsturen van je .SHOP domeinnaam

Het is ook mogelijk om je .SHOP domeinnaam door te sturen naar een andere domeinnaam. Met het doorsturen van een domein kunnen bezoekers automatisch doorgestuurd worden naar een ander domein. Dit is ook mogelijk met meerdere domeinen zoals .com, .store of .net extenties. Het doorsturen van een domeinnaam wordt ook wel redirecten of doorlinken genoemd.

Hosting voor je .SHOP of andere domeinnamen

Als je .SHOP domein hebt geregistreerd, heb je ook hosting nodig. Met onze webhosting krijg je toegang tot ons krachtige platform met je diverse hostingdiensten voor je .SHOP domeinnaam. Er is altijd een hostingpakket beschikbaar dat bij jouw behoeften past. Of je nu een persoonlijke website of een professionele webshop gaat bouwen, Versio biedt je de ruimte die je nodig hebt. Met 99,9% uptime zodat je website altijd te bereiken is.

Registratie

1 jaar

DNSSEC

Ja

Min. lengte

2 karakters

Realtime registratie
Verhuizing
Autorisatiecode
Domeinnaamhouder wijzigen
Nameservers wijzigen
DNS wijzigen
Whitelabel
Bestellen en beheren via API
Domein lock

Versio biedt ook de mogelijkheid om reseller te worden wanneer u meer dan 25 domeinnamen bezit.

Verhuisprijs

€ 29,99

Verlengprijs

€ 29,99

Waarom jouw .shop domeinnaam kopen bij Versio?

Duizenden klanten hebben gekozen voor de expertise van Versio. Versio is een bedrijf dat geen seconde stilstaat en zich razendsnel blijft ontwikkelen om zo de ontwikkelingen op het internet een stapje voor te blijven. Lees hieronder waarom het ook voor u erg interessant is om uw domeinnamen bij Versio onder te brengen.
Versio

Laagste prijs

U betaalt voor uw domeinnaam bij Versio de laagste prijs van Nederland en België.
Versio

Razendsnelle registratie

Als u betaalt via iDeal, PayPal, MrCash, Creditcard, SOFORT, PaySafeCard of met uw online portemonnee dan wordt uw domeinnaam realtime geregistreerd.
Versio

Realtime DNS beheer

U kunt op ieder gewenst moment (real-time) de nameservers en DNS records van uw domeinnamen beheren.
Versio

Gratis bulk beheer

Check in een keer of meerdere domeinnamen nog beschikbaar zijn met de bulk domeinnaamchecker. Wij bieden meerdere tools aan waarmee je meerdere domeinnamen tegelijk kunt beheren.
Versio

Domeinnaamhouder beheer

U kunt de domeinnaamhouder gegevens van al uw domeinnamen op ieder gewenst moment wijzigen. Dit is bij Versio voor alle extensies gratis, behalve voor .BE, .NU en .SE.

Op zoek naar een andere domeinnaamextensie?

.com
.com
Globaal
9,99
.nl
.nl
Netherlands
4,99
.store
.store
Globaal
2,99
.tech
.tech
Belgie
0,99
.org
.org
Globaal
0,99
.eu
.eu
Globaal
0,99

Versio is een deelnemer van:

Icann

Sidn

DnsBelgium

Eu

Nominet