1. Home
  2. domeinnamen
  3. nl registreren en verhuizen

.nl domeinnaam registreren

Een .nl domeinnaam vanaf € 4,99.
Welke wordt van jou?Arrow

Meerdere domeinen +

.nl-domeinnaam registreren en verhuizen bij Versio

Deze extensie is geschikt voor websites met een Nederlandse doelgroep. Dit zijn bijvoorbeeld websites waar enkel Nederlandse teksten op te vinden zijn, of waar alleen binnen Nederland bestellingen geplaatst kunnen worden. Nederlandse ondernemingen of particulieren kiezen vaak voor de .nl-extensie. Hierdoor is het uitgegroeid tot de populairste domeinextensie binnen Nederland. Uit onderzoek van SIDN blijkt dat Nederlandse bezoekers .nl-domeinen associëren met betrouwbare en succesvolle websites. Is jouw onderneming meer internationaal georiënteerd? Overweeg dan het gebruik van bijvoorbeeld een .com-extensie.

Registratie van .nl-domeinnamen

Het registreren van een .nl-domeinnaam is erg eenvoudig bij Versio. Bovenaan de pagina kun je controleren of jouw gewenste domeinnaam nog beschikbaar is. Er zijn enkele voorwaarden waaraan een .nl-domeinnaam moet voldoen. Zo mag de naam alleen uit cijfers, letters en het minteken bestaan en maximaal 63 tekens lang zijn.

Verhuizen van een .nl-domeinnaam naar Versio

Voor het verhuizen van een .nl-domeinnaam naar jouw account bij Versio, heb je een token nodig. Deze token kun je opvragen bij het bedrijf waar jouw domeinnaam nu geregistreerd is. De token vul je in via onze domeinnaampagina , waarna de verhuizing direct geregeld wordt. Zodra de verhuizing is afgerond, krijg je hier een bevestiging van toegestuurd.

Combineer jouw domeinnaam met webhosting

Voordat je website online kan staan, heb je ook webhosting nodig. Bij Versio kun je gemakkelijk het registreren van jouw domeinnaam met een bijpassend hostingpakket combineren.

Registratie

1 jaar

DNSSEC

Ja

Min. lengte

2 karakters

Realtime registratie
Verhuizing
Autorisatiecode
Domeinnaamhouder wijzigen
Nameservers wijzigen
DNS wijzigen
Whitelabel
Bestellen en beheren via API
Domein lock

Versio biedt ook de mogelijkheid om reseller te worden wanneer u meer dan 25 domeinnamen bezit.

Verhuisprijs

€ 18,99

Verlengprijs

€ 18,99

Waarom uw .nl domeinnaam kopen bij Versio?

Duizenden klanten hebben gekozen voor de expertise van Versio. Versio is een bedrijf dat geen seconde stilstaat en zich razendsnel blijft ontwikkelen om zo de ontwikkelingen op het internet een stapje voor te blijven. Lees hieronder waarom het ook voor u erg interessant is om uw domeinnamen bij Versio onder te brengen.
Versio

Laagste prijs

U betaalt voor uw domeinnaam bij Versio de laagste prijs van Nederland en België.
Versio

Razendsnelle registratie

Als u betaalt via iDeal, PayPal, MrCash, Creditcard, SOFORT, PaySafeCard of met uw online portemonnee dan wordt uw domeinnaam realtime geregistreerd.
Versio

Realtime DNS beheer

U kunt op ieder gewenst moment (real-time) de nameservers en DNS records van uw domeinnamen beheren.
Versio

Gratis bulk beheer

Check in een keer of meerdere domeinnamen nog beschikbaar zijn met de bulk domeinnaamchecker. Wij bieden meerdere tools aan waarmee je meerdere domeinnamen tegelijk kunt beheren.
Versio

Domeinnaamhouder beheer

U kunt de domeinnaamhouder gegevens van al uw domeinnamen op ieder gewenst moment wijzigen. Dit is bij Versio voor alle extensies gratis, behalve voor .BE, .NU en .SE.

Op zoek naar een andere domeinnaamextensie?

.com
.com
Globaal
9,99
.nl
.nl
Netherlands
4,99
.store
.store
Globaal
2,99
.tech
.tech
Belgie
0,99
.org
.org
Globaal
0,99
.eu
.eu
Globaal
0,99

Versio is een deelnemer van:

Icann

Sidn

DnsBelgium

Eu

Nominet