1. Home
  2. domeinnamen
  3. com registreren en verhuizen

.com domeinnaam registreren

Een .com domeinnaam vanaf € 0,99.
Welke wordt van jou?Arrow

Meerdere domeinen +

.com-domeinnaam registreren en verhuizen

De .com-extensie is een goede optie wanneer je jouw website niet enkel richt op de Nederlandse markt, maar ook het internationale publiek aan wilt aanspreken. De term “dot com” wordt door velen direct geassocieerd met een grote en succesvolle commerciële website of webshop. Het is een bijzonder populaire extensie, diverse .com-domeinnamen zijn dan ook voor enorme bedragen verkocht. Indien jij je enkel wilt richten op Nederlandse bezoekers, is de .nl-extensie wellicht meer geschikt voor jou.

Jouw .com-domeinnaam registreren bij Versio

Uiteraard is het mogelijk om jouw .com-domeinnamen bij Versio te registreren. Bovenaan de pagina kun je controleren of jouw gewenste domeinnaam nog beschikbaar is. Wij zorgen ervoor dat de door jou aangevraagde domeinnaam zo snel mogelijk aan jouw Versio account gekoppeld wordt.

Het first come, first served-principe is van toepassing. Dankzij de wereldwijde populariteit, raden we je aan niet te lang te wachten met het registreren van een .com-domeinnaam. Vanwege het lange bestaan van deze extensie (al ruim 35 jaar), komt het regelmatig voor dat de gewenste domeinnaam al in gebruik is. Dit kun je gemakkelijk controleren door middel van de zoekfunctie bovenaan de pagina. Is jouw gewenste domeinnaam niet meer beschikbaar met deze extensie, maar wil je wel een internationale uitstraling? Dan kun je een nieuwere domeinnaam extensie overwegen, bijvoorbeeld de .online-extensie of de .site-extensie.

Verhuizen van .com-domeinnamen

Voor het verhuizen van een .com-domeinnaam naar jouw account bij Versio, heb je een token nodig. Deze token kun je opvragen bij het bedrijf waar jouw domeinnaam nu geregistreerd is. De token vul je in jouw Versio klantenpaneel in, waarna de verhuizing direct geregeld wordt. Zodra de verhuizing is afgerond, krijg je hier een bevestiging van toegestuurd.

Combineer jouw domeinnaam met webhosting

Aan een .com-domeinnaam alleen heb je niet voldoende om een website online te krijgen, je hebt ook webhosting nodig. Bij Versio kun je gemakkelijk het registreren van jouw domeinnaam en een bijpassend hostingpakket combineren.

Registratie

1 jaar

DNSSEC

Ja

Min. lengte

2 karakters

Realtime registratie
Verhuizing
Autorisatiecode
Domeinnaamhouder wijzigen
Nameservers wijzigen
DNS wijzigen
Whitelabel
Bestellen en beheren via API
Domein lock

Versio biedt ook de mogelijkheid om reseller te worden wanneer u meer dan 25 domeinnamen bezit.

Verhuisprijs

€ 11,99

Verlengprijs

€ 21,99

Waarom jouw .com domeinnaam kopen bij Versio?

Duizenden klanten hebben gekozen voor de expertise van Versio. Versio is een bedrijf dat geen seconde stilstaat en zich razendsnel blijft ontwikkelen om zo de ontwikkelingen op het internet een stapje voor te blijven. Lees hieronder waarom het ook voor u erg interessant is om uw domeinnamen bij Versio onder te brengen.
Versio

Laagste prijs

U betaalt voor uw domeinnaam bij Versio de laagste prijs van Nederland en België.
Versio

Razendsnelle registratie

Als u betaalt via iDeal, PayPal, MrCash, Creditcard, SOFORT, PaySafeCard of met uw online portemonnee dan wordt uw domeinnaam realtime geregistreerd.
Versio

Realtime DNS beheer

U kunt op ieder gewenst moment (real-time) de nameservers en DNS records van uw domeinnamen beheren.
Versio

Gratis bulk beheer

Check in een keer of meerdere domeinnamen nog beschikbaar zijn met de bulk domeinnaamchecker. Wij bieden meerdere tools aan waarmee je meerdere domeinnamen tegelijk kunt beheren.
Versio

Domeinnaamhouder beheer

U kunt de domeinnaamhouder gegevens van al uw domeinnamen op ieder gewenst moment wijzigen. Dit is bij Versio voor alle extensies gratis, behalve voor .BE, .NU en .SE.

Op zoek naar een andere domeinnaamextensie?

.com
.com
Globaal
9,99
.nl
.nl
Netherlands
4,99
.store
.store
Globaal
2,99
.tech
.tech
Belgie
0,99
.org
.org
Globaal
0,99
.eu
.eu
Globaal
0,99

Versio is een deelnemer van:

Icann

Sidn

DnsBelgium

Eu

Nominet