1. Home
  2. domeinnamen
  3. be registreren en verhuizen

.be domeinnaam registreren

Een .be domeinnaam vanaf € 0,49.
Welke wordt van jou?Arrow

Meerdere domeinen +

.be-domeinnaam registreren en verhuizen

Het gebruiken van de .be-extensie is een populaire keuze in België. Wanneer jij je specifiek wilt richten op de Belgische klant, is deze extensie een goede optie. Dit zal zorgen voor herkenbaarheid bij jouw bezoekers. Heb je internationale ambities? Dan is bijvoorbeeld de .com-extensie een extensie om te overwegen.

Een .be-domeinnaam registreren

Bij Versio is het registreren van een .be-domeinnaam erg gemakkelijk. Binnen enkele minuten heb je de gewenste domeinnaam op jouw account staan. Er zijn wel een aantal voorwaarden waaraan je je dient te houden. Zo heeft DNS Belgium bepaald dat een domeinnaam enkel mag bestaan uit de kleine en grote letters van het alfabet, de cijfers 0 tot en met 9 en het minteken. Daarnaast mag een .be-domeinnaam niet langer zijn dan 63 tekens.

Verhuizen van een .nl-domeinnaam naar Versio

Voor het verhuizen van een .nl-domeinnaam naar jouw account bij Versio, heb je een token nodig. Deze token kun je opvragen bij het bedrijf waar jouw domeinnaam nu geregistreerd is. De token vul je in via onze domeinnaampagina , waarna de verhuizing direct geregeld wordt. Zodra de verhuizing is afgerond, krijg je hier een bevestiging van toegestuurd.

Combineer jouw domeinnaam met webhosting

Aan een .be-domeinnaam alleen heb je niet voldoende om een website online te krijgen, je hebt ook webhosting nodig. Bij Versio kun je gemakkelijk het registreren van jouw domeinnaam en een bijpassend hostingpakket combineren.

Registratie

1 jaar

DNSSEC

Ja

Min. lengte

2 karakters

Realtime registratie
Verhuizing
Autorisatiecode
Domeinnaamhouder wijzigen
Nameservers wijzigen
DNS wijzigen
Whitelabel
Bestellen en beheren via API
Domein lock

Versio biedt ook de mogelijkheid om reseller te worden wanneer u meer dan 25 domeinnamen bezit.

Verhuisprijs

€ 6,99

Verlengprijs

€ 21,99

Waarom jouw .be domeinnaam kopen bij Versio?

Duizenden klanten hebben gekozen voor de expertise van Versio. Versio is een bedrijf dat geen seconde stilstaat en zich razendsnel blijft ontwikkelen om zo de ontwikkelingen op het internet een stapje voor te blijven. Lees hieronder waarom het ook voor u erg interessant is om uw domeinnamen bij Versio onder te brengen.
Versio

Laagste prijs

U betaalt voor uw domeinnaam bij Versio de laagste prijs van Nederland en België.
Versio

Razendsnelle registratie

Als u betaalt via iDeal, PayPal, MrCash, Creditcard, SOFORT, PaySafeCard of met uw online portemonnee dan wordt uw domeinnaam realtime geregistreerd.
Versio

Realtime DNS beheer

U kunt op ieder gewenst moment (real-time) de nameservers en DNS records van uw domeinnamen beheren.
Versio

Gratis bulk beheer

Check in een keer of meerdere domeinnamen nog beschikbaar zijn met de bulk domeinnaamchecker. Wij bieden meerdere tools aan waarmee je meerdere domeinnamen tegelijk kunt beheren.
Versio

Domeinnaamhouder beheer

U kunt de domeinnaamhouder gegevens van al uw domeinnamen op ieder gewenst moment wijzigen. Dit is bij Versio voor alle extensies gratis, behalve voor .BE, .NU en .SE.

Op zoek naar een andere domeinnaamextensie?

.com
.com
Globaal
9,99
.nl
.nl
Netherlands
4,99
.store
.store
Globaal
2,99
.tech
.tech
Belgie
0,99
.org
.org
Globaal
0,99
.eu
.eu
Globaal
0,99

Versio is een deelnemer van:

Icann

Sidn

DnsBelgium

Eu

Nominet