1. Home
  2. Over Ons.
  3. Notice takedown
Notice & Takedown formulier
  • Door dit formulier in te vullen en naar ons te versturen, kun je een klacht melden over materiaal of informatie welke op onze of een door ons gehoste website te vinden is.
  • Wij zullen jouw klacht zo snel mogelijk doch uiterlijk binnen 7 werkdagen behandelen, zo nodig in overleg met een extern adviseur.
  • Indien het gaat om een spoedgeval, zullen wij de klacht binnen 48 uur behandelen om verdere schade te voorkomen. Wij besluiten zelf of er sprake is van een spoedmelding.
  • Wij nemen uitsluitend volledig en naar waarheid ingevulde klachtformulieren in behandeling.
  • Wij gebruiken jouw persoonsgegevens enkel voor het afhandelen van de klacht en bewaren jouw gegevens enkel voor duur van de afhandeling.
Contactpersoon
Voornaam *
Achternaam *
Adres *
Woonplaats *
E-mailadres *
Telefoonnummer *
Naam van bedrijf of instantie (indien van toepassing)
Website waar de klacht betrekking op heeft *
Jij bent *
BewijsLever bij je klacht altijd zo veel mogelijk bewijsmiddelen mee. Bijvoorbeeld: URL Andere omschrijving van het materiaal waarover wordt geklaagd Indien van toepassing naam/alias/gebruikersnaam van de plaatser Screenshot
Wat is de grond van de klacht? *
Toelichting
Indien de melding een inbreuk op een recht betreft
Is er sprake van een spoedmelding?Er kan alleen sprake zijn van spoed indien de onrechtmatige of ongewenste informatie onmiskenbaar onrechtmatig is en de aanwezigheid van de informatie op de website directe en grote schade veroorzaakt bij jou. Wij beoordelen jouw motivatie, zo nodig in overleg met onze juridisch adviseurs. Zo ja; motiveer de reden van de spoedmelding:
AfbeeldingVoeg eventueel een afbeelding toe
No file chosen
Verklaring *
Beveiliging voor versturen *

Support

Ons supportteam staat iedere werkdag voor je klaar.

Als je wilt bellen of een e-mailer bent , Sander en de rest van het team helpen je graag bij het beantwoorden van je vraag.

Hoe kan ik je helpen?

Ik wil SSL inschakelen voor mijn domein

Regel ik meteen!