1. Reshad Versio medewerker

  Toelichting problemen Cluster 1

  Topic geplaatst op: 21-06-2012 om 08:18

  Beste klanten,

  Bij deze een toelichting op de problemen die zich gisteren en afgelopen nacht hebben voorgedaan op Cluster 1.

  Na een update van de besturingssoftware voor de storage van het cluster deden zich verschillende problemen voor. De storage werd trager omdat een deel van deze storage niet goed meer reageerde. Dit kwam door een bug in de software, die ook in de nieuwste versie helaas niet verholpen is.

  Wij hebben dit nu opgelost samen met het desbetreffende bedrijf. We zijn hier gister de hele dag mee bezig geweest, enkel een klein deel van cluster 1 reageerde niet goed (5 servers) en om dit probleem op te lossen moest het gehele cluster gereboot worden. Omdat cluster 1 vele malen groter is dan enkel deze 5 servers, hebben we moeten wachten tot afgelopen nacht.

  Afgelopen nacht hebben wij nog meer updates uitgevoerd, tests uitgevoerd en alles werkt weer zoals u gewend bent van ons. Dergelijke problemen zijn door de updates van afgelopen nacht ook in de toekomst geheel uitgesloten.

  We bieden onze excuses aan voor het ongemak en we verzoeken klanten die persoonlijk contact en een oplossing willen om contact op te nemen met onze helpdesk. We reageren niet op vragen binnen deze topic, aangezien het forum enkel is voor communicatie tussen klanten onderling.

  Reageer
 2. Er zijn nog geen reacties.