1. Pepijn Member

  PHP form in Joomla!, input verdwijnt

  Topic geplaatst op: 20-06-2012 om 12:15

  Hoi allemaal,
  In een Joomla! website van een klant hebben we een PHP formulier geïmplementeerd via het component Jumi, echter als je zo'n halve minuut wacht en je klikt op verzenden verdwijnt ineens alle input al dan niet of alle velden correct zijn ingevoerd.
  Kan dit een issue zijn van Joomla! of Jumi, de website draait momenteel nog op de laatste versie van Joomla! 1.5, maar voor de tussentijd zou het wel fijn zijn als de formulieren gewoon naar behoren werken.
  Hoop dat iemand een goeie tip voor me heeft!
  Mvg,

 2. Sander Member
  Reactie geplaatst op: 22-06-2012 om 00:01

  Jumi staat code uitbreidingen toe, het is dan van belang dat je het formulier correct instelt voor het ontvangen/verzenden van gegevens en vrees dat Jumi niet zo geschikt is om volledige formulieren te gaan verwerken (toch zeker voor de juiste action url)
  Kan het ergens getest worden?

  Mijns inziens lijkt het beter om een formulier te maken in één van de vele formulier extensies zoals RSform of het als mini component te schrijven. Zo ben je zeker dat alle functies goed werken en je gehele controle hebt over de acties.

  Eveneens is het aan te raden om je Joomla versie te gaan migreren naar de laatste release cyclus (2.5) gezien Joomla 1.5 inmiddels de end of life status bereikt heeft en dus niet meer zal worden geüpdate. Migratie kan vrij snel en eenvoudig gebeuren met met de tool JUpgrade.

  Vond u dit antwoord nuttig?