1. Hans Member

  Groove !

  Topic geplaatst op: 04-12-2011 om 21:34

  Hoi Groove. Hoe moet ik die index_php op de server plaatsen? Waar haal ik die vandaan? Ik heb geloof ik ook per ongeluk de public_html verplaatst van bestanden naar externe site. Alleen kan ik hem in externe site niet meer zien. Via Installatron heb ik Joomla en Coppermine geinstalleerd. Ik heb nog geen website gemaakt. Is het misschien mogelijk dat ik TELEFONISCHE ondersteuning krijg, want ik kom er niet meer uit....
  Alvast bedankt.

 2. Fabien Versio medewerker
  Reactie geplaatst op: 04-12-2011 om 22:16

  Waarom post je telkens een nieuwe vraag? Je kan antwoorden in hetzelfde topic door op de knop "Reageren op deze topic" te klikken.

  Je hebt in Filezilla een deel van je scherm dat je pc vertegenwoordigt en een deel dat je hosting toont eens je ingelogd bent. Op je server zie je een "domains" map met daarin je domein(en). Klik op je domein en je zal daarin een "public_html" map zien. In die map moet je je website uploaden. Het index bestand is gewoon de eerste pagina van je website die je zo moet benoemen.

  Indien je installeert via Installatron moet je bij de stap locatie zorgen dat je installeert in de root van je domein. Dit doe je door in het vakje waar bv. standaard 'Joomla' staat, het vakje leeg te maken. Anders staat je website in een submap, namelijk "Joomla".

  Er is enkel telefonisch contact mogelijk met Versio voor serverstoringen. Indien je het echt niet meer ziet zitten of het niet lukt met de installatie wil ik er wel eens naar kijken, je kan me mailen op musica4x4@gmail.com

  Vond u dit antwoord nuttig?