1. Richard Member

  Error "Missing a Temporary Folder" WP

  Topic geplaatst op: 15-01-2020 om 11:24

  Sinds kort krijgen wij de foutmelding "Missing a temporary folder" in WordPress tijdens het uploaden van media. Dit was in het begin niet het geval, maar nu wel.
  Op internet vind je verschillende berichten hoe dit probleem op te lossen. In het kort komt het er op neer dat de wp-config.php aangepast moet worden met een define naar fysieke folder op je hosting. Als deze folder nog niet bestaat moet deze gemaakt worden op de locatie die gedefinieerd is in je wp-config.php.
  Bijvoorbeeld: define(‘WP_TEMP_DIR’, dirname(__FILE__) . ‘/wp-content/temp/’);

  Wat we ook proberen, het lost het probleem niet op. Op dit moment zijn we dus niet instaat om media te uploaden naar WordPress.

  Doen we iets verkeerd?

 2. Richard Member
  Reactie geplaatst op: 15-01-2020 om 11:43

  Na wat onderzoek komen we er achter dat het te maken heeft met de PHP settings van de hosting. In de directadmin van de hosting staan de PHP versie op 7.3. Dit is momenteel de hoogste versie te kiezen. Als we een lagere versie kiezen, waarvan we er verschillende hebben geprobeerd, dan werkt het uploaden van media wel weer.
  Wat is het verschil in PHP 7.3 ten opzichte van de oudere versie? Of welke routine moeten we in PHP 7.3 extra aanvinken zodat het wel gaat werken?

  Vond u dit antwoord nuttig?