1. Karin Member

  Webshop klant Foto's uploaden

  Topic geplaatst op: 11-12-2019 om 01:20

  hallo ik wil graag een webshop waar klanten zelf hun foto's kunnen uploaden om bestellingen te plaatsen voor een drukker. Heb net sitebuilder geactiveerd is deze daar geschikt voor ? Of is een andere e-commerce shop beter en zo ja weten jullie welke ? Aangezien er zoveel verschillende zijn om te installeren. grt Karin

 2. Frank Versio medewerker
  Reactie geplaatst op: 11-12-2019 om 01:26

  Goedenavond,

  De sitebuilder is daar minder geschikt voor omdat je daarin geen hostingruimte krijgt om al de foto's van de klanten te kunnen bewaren. Je hebt daar een hostingpakket voor nodig voor de ruimte. De sitebuilder werkt niet op de hostingpakketten. Je zal dan inderdaad een CMS mogen kiezen die het beste bij je wensen aansluit.

  Fijne nacht,
  Frank
  Versio

  Vond u dit antwoord nuttig?

 3. Karin Member
  Reactie geplaatst op: 11-12-2019 om 01:45

  Bedankt voor je snelle reactie Frank. Ik heb al een hostingspakket bij jullie en mn website draait op Joomla. Welk e-commerce script zou het beste werken om foto's te uploaden ?

  Zoals oscommerce , zencart, magento etc. En zo hebben jullie nog wel 30 opties. wilde hem installeren op een subdomein. Gaat echt puur om de foto's uploaden . Mocht je het zelf niet weten misschien iemand die mee leest ;)

  fijne nacht grt Karin

  Vond u dit antwoord nuttig?

 4. Frank Versio medewerker
  Reactie geplaatst op: 11-12-2019 om 01:49

  Goedennacht,

  Het is lastig aan te geven welke het beste bij je wensen past. Als je wilt kunnen we kijken naar een oplossing samen. Zou je daarvoor dit verzoek willen neerleggen bij onze support afdeling via support@versio.nl ?

  Fijne nacht,
  Frank Versio

  Vond u dit antwoord nuttig?