1. Jolanda Member

  Actieprijs is geen actieprijs?

  Topic geplaatst op: 24-10-2019 om 08:37

  Beste,

  Reactie van een klant van mij:
  Als ik een nieuw .nl domein wil registeren zou dit het eerst jaar maar 0,99 € kosten. Na bestelling blijkt dat ik wel het volledige bedrag moet betalen en dat het voordeel als tegoed is bijgeschreven. Dat is toch geen echte actieprijs dan? Immers moet ik dan op een andere moment nog iets anders bij jullie kopen. Dit is niet alleen een hele verkeerde voorstelling van zaken, maar hier is ook nergens informatie over te vinden. Op de pagina https://www.versio.nl/domeinnamen/nl-registreren-en-verhuizen staat een * bij de € 0,99, maar nergens is er uitleg over het *.
  dit is echt weer zo'n typische Versio actie. Ik heb het echt gehad met jullie en betaal liever ergens anders wat meer en heb een betrouwbare partner.

  Overigens zie je het * alleen als je niet ingelogd bent....

  Reageer
 2. Milan Versio medewerker
  Reactie geplaatst op: 24-10-2019 om 09:16

  Goedemorgen Jolanda,

  Vervelend dat er onduidelijkheid is ontstaan over de prijzen van de domeinnaam. Ik heb even in je account gekeken maar ik zie geen registratie van een .nl domein terug. Enkel van verlengingen van domeinen, het actietarief is geldig voor het eerste jaar, het tweede jaar betaal je het normale verleng tarief zoals hier aangegeven: https://www.versio.nl/domeinnamen/nl-registreren-en-verhuizen

  Mocht je nog vragen hebben dan kun je het beste even contact op nemen met ons via het ticket systeem (rechts onderin) of via support@versio.nl dan kijken we graag met je mee :)

  Met vriendelijke groet,
  Milan - Helpdeskmedewerker

  Vond u dit antwoord nuttig?

 3. Wim Member
  Reactie geplaatst op: 26-10-2019 om 12:05

  Ik zit hier ook net, maar het aanbod is zeer onduidelijk, de helpdesk snap je vraag niet maar geeft wel een antwoord. tot nu toe geen goede indruk hier.

  Vond u dit antwoord nuttig?