1. Hans Member

  Op website staat: FORBIDDEN

  Topic geplaatst op: 03-12-2011 om 23:06

  Hallo, wie kan mij helpen?? Mijn website is nog steeds niet online. Ik heb FileZilla gedownload en in 'Files' van DirectAdmin gezet. Er werd echter niet gevraagd naar Username, Password, Adress,etc. Toen download compleet was, in Public_html de index_html verwijderd. Nu zie ik op de site staan: You don't have permission to access / on this server. Wat kan of moet ik doen?
  Onderin beeld staat ook de code 403.

  M.vr.gr. Hans

 2. Fabien Versio medewerker
  Reactie geplaatst op: 04-12-2011 om 03:50

  Je krijgt die melding wanneer er geen index bestand in je public_html map staat. De eerste pagina van je website moet steeds de naam index.html of index.php hebben.

  Waarom zet je FileZilla in DirectAdmin? Je dient FileZilla te downloaden op je computer, installeren en nadien verbinding maken met je hosting account via FileZilla. Je gebruikt hiervoor de gegevens uit het mailtje dat je van Versio hebt gekregen. Eens de verbinding gemaakt upload je je website naar de public_html map van je domein. En zoals ik in het begin meegaf, ervoor zorgen dat je een index bestand hebt in je public_html map.

  Vond u dit antwoord nuttig?

 3. Tyas Member
  Reactie geplaatst op: 05-12-2011 om 14:14

  Idd, als je een index.php of .html aanmaakt.
  en je zet er desnoods een under contruction text op met html code zal je deze meldingen niet meer krijgen.

  Indien je hulp had gewenst voor de html code kan ik er altijd wel eentje voormaken voor je site. dan stuur ik ze op en jij moet dan enkel maar uploaden en klaar is kees xd

  in ieder geval veel succes verder.


  Mvg,

  Jordi Hermans

  Vond u dit antwoord nuttig?

 4. Max Member
  Reactie geplaatst op: 05-01-2012 om 21:06

  FileZilla hoort ook helemaal niet thuis in de Files map van je DirectAdmin.. Het hoort thuis op je computer.. Dan log je in ...

  Vond u dit antwoord nuttig?