1. Grysilde Member

  Websites slecht bereikbaar

  Topic geplaatst op: 27-10-2018 om 19:28

  Goedenavond,

  Sinds enkele dagen hebben wij een resellerpakket bij Versio maar het werkt allemaal niet helemaal lekker. Op beide gehoste websites krijgen wij tijdens het laden (zowel in DirectAdmin als op de sites zelf) ongeveer de helft van de pogingen een foutmelding te zien. Misschien heeft dit iets van doen met een handeling die het doorsturen naar https:// na het installeren van een SSL certificaat met zich meegebracht heeft, maar echt wijs worden we er niet van. Het maakt in ieder geval het werken erg lastig. Bij deze de melding die steeds in beeld komt:

  Deze site is niet bereikbaar
  De webpagina op https://wijwillenreizen.nl/ is mogelijk tijdelijk uitgeschakeld of permanent verplaatst naar een nieuw webadres.
  ERR_ADDRESS_IN_USE

  Alvast bedankt voor de assistentie!

  Grysilde en Wytze

 2. Fabien Versio medewerker
  Reactie geplaatst op: 27-10-2018 om 20:23

  Hallo, dit moet even nagekeken worden via een support ticket. U kunt een support ticket aanmaken via het Versio klantenpaneel: https://www.versio.nl/customer/helpdesk/tickets of via support@versio.nl . U ontvangt vervolgens een antwoord via het ticket van zodra nagekeken.

  Vond u dit antwoord nuttig?

 3. Tom Member
  Reactie geplaatst op: 28-10-2018 om 12:15

  Hoi Grysilde en Wytze,

  Hier hetzelfde probleem met de reseller hosting, ik heb er een topic over geschreven: https://www.versio.nl/forum/8589-cloudflare-dns kijk daar even naar. Bij mij was de DNS sever het probleem.

  Groet,
  Thomas

  Vond u dit antwoord nuttig?

 4. Grysilde Member
  Reactie geplaatst op: 29-10-2018 om 00:15

  Dank je wel Thomas! Ik gebruikte dit niet maar heb even gekeken of de site inderdaad volledig onbereikbaar is met 1.1.1.1 en dat is zo. Het komt er dus op neer dat niemand die gebruik maakt van 1.1.1.1. mijn websites kan bereiken. Dat is knap onhandig, het kost je wereldwijd toch miljoenen potentiële bezoekers...

  Vond u dit antwoord nuttig?

 5. Tom Member
  Reactie geplaatst op: 29-10-2018 om 00:17

  Geen probleem. Ik heb er eerder nooit problemen mee gehad, wellicht dat het binnenkort opgelost is. Ik weet niet of Versio hier iets in kan betekenen, zo ver rijkt mijn kennis niet.

  Vond u dit antwoord nuttig?

 6. Grysilde Member
  Reactie geplaatst op: 29-10-2018 om 12:28

  Ik heb nu de Google DNS eens geprobeerd en daar doet de ene 't wel en de andere niet op. Alweer miljoenen potentiële bezoekers misgelopen! Toch maar tijd om Versio even een supportverzoekje te sturen geloof ik...

  Vond u dit antwoord nuttig?

 7. Grysilde Member
  Reactie geplaatst op: 29-10-2018 om 12:42

  O, die ander doet het toch wel. Zal wel de 0,01% zijn geweest zonet :-P

  Vond u dit antwoord nuttig?

 8. Gavon Versio medewerker
  Reactie geplaatst op: 29-10-2018 om 15:41

  Goedemiddag,

  Fijn om te horen dat het werkt, heb je nog vragen of loop je nog tegen problemen aan?

  Vond u dit antwoord nuttig?