1. Kris Member

  Forwarder werkt niet bij mail uit formul

  Topic geplaatst op: 03-09-2018 om 14:34

  Ik heb een webmaster@domeinnaam.be (Roundcube) emailadres dat ik forward naar een ander emailadres. Dit werkt voor mails die ik naar dit adres stuur. Echter mails die verstuurd worden vanuit mijn plugin 'Visual Form Builder' op mijn site, komen wel aan op het webmaster@domeinnaam.be adres maar worden niet geforward. Graag jullie hulp.

  Mvg,
  Kris

 2. Gavon Versio medewerker
  Reactie geplaatst op: 03-09-2018 om 14:54

  Hallo Kris,

  Je geeft aan dat berichten die verstuurd worden via contactformulieren op de betreffende website niet werken.

  Dit komt omdat veel spamfilters tegenwoordig controleren of het afzend adres wel bestaat. De servers van Versio forceren mails die verstuurd worden via script via info@.


  je dient tenminste het info@ adres aan te maken, deze hoeft verder niet per se gebruikt te worden maar dient dus wel aanwezig te zijn om een mail te kunnen sturen. Als u het info@ adres aanmaakt dan zal het mailverkeer binnen 4 uur correct moeten werken.

  Vond u dit antwoord nuttig?

 3. Kris Member
  Reactie geplaatst op: 03-09-2018 om 19:09

  Werkt nu inderdaad, alleen echter niet naar een emailadres dat gekoppeld is aan een domeinnaam die op dezelfde server en hostingpakket staat. Is dit normaal ? Kan dit opgelost worden ?

  Vond u dit antwoord nuttig?

 4. Maurice Versio medewerker
  Reactie geplaatst op: 04-09-2018 om 00:08

  Ik raad u aan hierover een support ticket aan te maken. Het forum is bedoelt voor customer to customer vragen en ik denk niet dat iemand hier u met deze vraag kan helpen. U kunt mailen naar support@versio.nl
  Dan wordt er automatisch een ticket aangemaakt door ons systeem van de mail die u stuurt.

  Vond u dit antwoord nuttig?