1. Rico Member

  Problemen met PHP?

  Topic geplaatst op: 29-08-2018 om 15:21

  Na het veranderen van de PHP versie naar 7.1/7.2 Joomla compleet op z'n gat.
  .htaccess bestand is leeg, cache ook tig keer schoongemaakt.
  Joomla ook tig keer opnieuw geinstalleerd.

  Nog steeds download hij de pagina op de PC met zowel Chrome als Internet Explorer op de webpagina, op de telefoon geeft hij alleen "Error" op de webpagina aan. (Ctrl-Shift-R, Ctrl-F5 en Shift-F5 allemaal gebruikt, geen verandering.)

  Het gaat om het domein http://riviankingdom.eu

  Wat hulp zou perfect zijn, bvd.

 2. Jasper Member
  Reactie geplaatst op: 29-08-2018 om 19:05

  Je website heeft een "500 Internal Server Error". Dit kan door heel veel verschillende dingen komen. Dit kan een foutieve instelling in apache zijn, de php.ini maar (in sommige gevallen) zelfs in je programmering.

  Als je op php.net kijkt heb je hier ook meer informatie over.

  http://php.net/manual/en/migration72.php

  De exacte oorzaak is zonder te debuggen lastig te zeggen. Je zal hiervoor toegang moeten hebben tot de code en moeten kunnen debuggen. Het kan ook zijn dat je een module mist bijvoorbeeld mcrypt maar daarvoor moet je in de apache logboeken kijken (error).

  Advies: laat een professional er naar kijken, dan is het binnen no-time opgelost. Als je geld wilt verdienen met een webwinkel dan moet je soms ook even investeren. Je had beter moeten inlezen voordat je een upgrade zoals deze deed dan had je kunnen zien dat het mogelijkerwijs véél problemen met zich mee had kunnen brengen.

  Zoek even een specialist en ik ben er zeker van dat het binnen enkele uren opgelost is voor je.

  Vond u dit antwoord nuttig?