1. Jelle Member

  Website/huisstijl Excellent Event Group

  Topic geplaatst op: 17-08-2018 om 12:11

  Beste leden,

  Een website en complete huisstijl (logo, briefpapier, overeenkomsten e.d.) staan klaar om gebruikt te worden. Door drukte met mijn eerste bedrijf, kom ik er niet aan toe om tijd in dit idee te steken.

  Partnerinschrijvingen via de website worden automatisch verwerkt in het systeem MailChimp, met een klik op de knop kunnen alle partners gemaild worden via dit systeem.

  Het idee:
  Voor veel evenementenorganisatoren is het lastig om een bedrijf te vinden welke beveiliging, medische hulp, verkeersregelaars en/of brandwachten levert. Tijdsdruk, zekerheid, prijsverschillen en kwaliteit spelen hierbij een rol. Excellent Event Group is een bedrijf welke offerte aanvragen uitzet bij aangesloten, goedgekeurde partners. Door afspraken met partners kunnen wij altijd onder de marktconforme prijs een aanbod doen. Ook is er zekerheid voor de klanten, omdat wij de partners goedkeuren. Wij hebben al diverse aangesloten partners. Wij werken op provisiebasis. Er zijn overeenkomsten opgesteld door een juridisch bedrijf, om problemen uit te sluiten en partners en klanten zekerheid te bieden.

  Er zijn overeenkomsten opgesteld door een juridisch bedrijf.

  Voor meer informatie verwijs ik u naar onze website:
  http://excellenteventgroup.eu/

  (tevens in bezit van excellenteventgroup.com/excellenteventgroup.nl)

  Bij interesse graag contact, zodat een en ander toegelicht kan worden.

  Met vriendelijke groet,
  Jelle Strik

  Reageer
 2. Er zijn nog geen reacties.