1. Matthew Member

  Dataverkeer limiet overschreden

  Topic geplaatst op: 15-08-2018 om 14:20

  Als het dataverkeer limiet van het webhosting pakket wordt overschreden, wat zijn hiervan de gevolgen en zijn hier kosten aan verbonden?

 2. Maurice Versio medewerker
  Reactie geplaatst op: 15-08-2018 om 20:49

  Als u bij een shared hosting pakket over uw dataverkeer gaat wordt uw account suspended en krijgt u hier een mail notificatie over. Heeft u een reseller account dan krijgt u voor dit limiet bereikt wordt eerst een notificatie per email. Mocht u daar geen gehoor aan geven zal ook het resellerpakket suspended worden. U kunt dan via uw klantenpaneel dataverkeer bijkopen. Eenmaal ingelogd kunt u uw webhosting of reseller hosting account opzoeken door links eerst te klikken op "Mijn producten"-> "Webhosting" of "Reseller hosting"-> "Overzicht". Hierna klikt u op het vergrootglas bij het desbetreffende product en dan klikt u op Dataverkeer > bijkopen. Dit kost 25 eurocent per gigabyte (1024MB) Let erop dat u voldoende bijkoopt anders zal het pakket niet terug online worden gezet.
  Na de verwerking van de betaling zal dan uw pakket na de dns update weer volledig online zijn. En kunt u hier ook weer op inloggen met de gegevens.

  Vond u dit antwoord nuttig?

 3. Frans Member
  Reactie geplaatst op: 16-08-2018 om 08:53

  Hoe lang duurt de verwerking van een betaling

  Vond u dit antwoord nuttig?

 4. Gavon Versio medewerker
  Reactie geplaatst op: 16-08-2018 om 10:07

  Goedemorgen Frans,

  Dat hangt van de betaalmethode af, bijna alle betaalmethodes zijn direct, behalve als er gekozen is voor een overschrijving, dan duurt het 3 tot 5 werkdagen.

  Vond u dit antwoord nuttig?