1. Jochem Member

  Domeinverhuizing via Push

  Topic geplaatst op: 22-07-2018 om 15:49

  Hallo,

  Ik heb zojuist via Push een verhuizing van domein dad-design.nl aangevraagd. Deze is door de huidige eigenaar binnen Versio geaccepteerd, echter zie ik het domein nog niet onder mijn account staan. Ik zou hem erg graag aan mijn Versio hosting willen koppelen, hoe lang duurt het voordat het eea is verwerkt?

  Alvast dank en vriendelijke groet,

  Jochem Koek

 2. Fabien Versio medewerker
  Reactie geplaatst op: 22-07-2018 om 15:53

  Hallo, het domein staat al in uw klantenpaneel: https://www.versio.nl/customer/domains/ . Het cijfer met het aantal domeinnamen is enkel nog niet geüpdate in het klantenpaneel. Dit gaat nog automatisch aangepast worden.

  Vond u dit antwoord nuttig?

 3. Jochem Member
  Reactie geplaatst op: 22-07-2018 om 21:21

  Hallo Fabien,

  Ik zie het nu ook! Super.

  Dank je wel voor je reactie.

  Groeten,

  Jochem

  Vond u dit antwoord nuttig?

 4. Jochem Member
  Reactie geplaatst op: 26-07-2018 om 17:21

  Goedenmiddag,

  Het domein is inmiddels geparkeerd on mijn account. Nu wil ik deze graag koppelen / actief krijgen aan mijn hosting. Ik heb daarvoor het protocol gevolgd dat hier staat: https://www.versio.nl/artikelen/40-hoe-koppel-ik-een-domeinnaam-aan-een-webhosting-of-reseller-hosting-account

  Als ik echter onder domein de hostomgeving (dadbekh150) wil selecteren, krijg ik de volgende melding bovenaan het scherm:

  "De domeinnaam is al aanwezig op de server. Wij hebben alsnog de nameservers aangepast. Het duurt maximaal 24 uur voordat deze wijziging overal op het internet verwerkt is."

  www.dad-design.nl toont nu de volgende boodschap:

  "To change this page, upload your website into the public_html directory"

  Volgens mij loopt er iets niet helemaal juist, hoe krijg ik het eea nu actief?

  Wederom veel dank voor de hulp.

  Vriendelijke groet,

  Jochem

  Vond u dit antwoord nuttig?

 5. Gerald Versio medewerker
  Reactie geplaatst op: 26-07-2018 om 23:08

  Als u de melding krijgt dat de website geupload kan worden dan is de koppeling in orde. U kunt dan een website installeren of uploaden op het domein.

  De pagina "To change this page, upload your website into the public_html directory" is de standaard index.html die aanwezig is in de map /domains/dad-design.nl/public_html waarin de site bestanden voor dit domein geplaatst kunnen worden.

  U kunt natuurlijk ook een systeem als Wordpress of een ander script installeren op het domein. Hoe dit werkt leest u op:
  https://www.versio.nl/artikelen/356-hoe-installeer-ik-een-applicatie-via-softaculous-zoals-wordpress-joomla-magento

  Vond u dit antwoord nuttig?

 6. Jochem Member
  Reactie geplaatst op: 29-07-2018 om 14:21

  Hi Gerald,

  Dank je voor de terugkoppeling. Het antwoord / de uitleg die ik nodig was, was eigenlijk: https://www.softaculous.com/docs/Clone Dit aangezien er op de hosting al een bestaande WP installatie aanwezig was die aan dad-design.nl moest worden gekoppeld. Het ziet er naar uit dat dit nu is gelukt.

  Vriendelijke groet,

  Jochem

  Vond u dit antwoord nuttig?