1. Martijn Member

  Gratis Website Verhuisservice

  Topic geplaatst op: 09-07-2018 om 12:34

  Een onderneming van mij (vof) gaat stoppen, nu gaan wij beide een eigen onderneming beginnen. Onze vraag is of bij de verhuisservice van versio ook de email adressen en al ingevoerde wachtwoorden van alle websites mee worden overgenomen naar de nieuwe aparte webhosting accounts zodat onze klanten het wachtwoord niet opnieuw van ons hoeven te ontvangen?

 2. Gavon Versio medewerker
  Reactie geplaatst op: 09-07-2018 om 12:41

  Goedemiddag Martijn,

  Bij de verhuisservice blijft alles hetzelfde, dit hangt echter wel vanaf waar de oude situatie gehost is en of dit een Directadmin omgeving is, hier leest u meer over de verhuisservice: https://www.versio.nl/artikelen/427-gratis-website-verhuisservice

  Let op: De verhuisservice is enkel voor verhuizingen van een externe partij naar Versio toe, niet als het al bij ons staat, mocht dit wel het geval zijn, dan kunt u een e-mail sturen naar support@versio.nl voor de mogelijkheden.

  Vond u dit antwoord nuttig?

 3. Martijn Member
  Reactie geplaatst op: 09-07-2018 om 13:14

  Bedankt voor de snelle reactie, het gaat om een verhuizing van versio reseller naar versio webhost/reseller dus binnen versio. Bij het gebruik van de push service moeten alle gegevens echter opnieuw worden ingevoerd waaronder de wachtwoorden van emails. Ik heb een email naar support@versio.nl gestuurd.

  Vond u dit antwoord nuttig?