1. Martijn Member

  DirectAdmin SSL Website Login

  Topic geplaatst op: 04-07-2018 om 10:48

  Ik vroeg mij af sinds wij (als reseller) kunnen inloggen via een SSL (https) verbinding in de servers met bijvoorbeeld deze link: https://vserver000.axc.eu/, hoe kunnen mijn klanten ook inloggen via een https verbinding door bijvoorbeeld deze link: https://www.website.nl:2222, momenteel kunnen zij namelijk alleen inloggen via een onbeveiligde http link.

  Mvg,
  Martijn

 2. Martijn Member
  Reactie geplaatst op: 04-07-2018 om 10:52

  Ik vroeg mij daarnaast ook af of versio de nieuwe DirectAdmin skin 'Evolution' zal gaan gebruiken op den duur, voornamelijk omdat deze er veel moderner uit ziet dan de huidige uit 2001 ergens. (https://www.directadmin.com/evolution.php)

  Mvg,
  Martijn

  Vond u dit antwoord nuttig?

 3. Gerald Versio medewerker
  Reactie geplaatst op: 04-07-2018 om 10:59

  Via een eigen beveiligde Directadmin link inloggen is bij ons alleen mogelijk op een VPS welke zo geconfigureerd kan worden. Onze shared servers zijn enkel bereikbaar via https://vserver000.axc.eu

  De evolution skin is nog niet standaard in Directadmin maar is nog altijd in BETA fase. Zodra Directadmin deze skin standaard uitleverd in zijn officiele release dan zal dit ook op onze servers verschijnen. Wij maken namelijk altijd gebruik van de laatste officiele release van Directadmin.

  Vond u dit antwoord nuttig?

 4. Martijn Member
  Reactie geplaatst op: 04-07-2018 om 12:28

  Super bedankt voor de snelle reactie Gerald. Ik ben nog steeds altijd heel erg tevreden over jullie ondersteuning! Jammer dat de server niet bereikbaar is via de website link maar het is niet anders. Fijn dat jullie de nieuwe DirectAdmin skin gaan gebruiken, dit zal het een stuk fijner maken om in DirectAdmin te werken verwacht ik.

  Vond u dit antwoord nuttig?

 5. Gerald Versio medewerker
  Reactie geplaatst op: 04-07-2018 om 13:23

  Dat is fijn om te horen.

  De nieuwe skin is inderdaad een hele verbetering ten opzichte van de huidige. Wij hopen dat deze ook snel in de officiële release van Directadmin zal zitten. Op welk termijn Directadmin dit doet weet ik helaas niet, nog even geduld!

  Vond u dit antwoord nuttig?