1. Cor-Jan Member

  SSL certificaat

  Topic geplaatst op: 31-05-2018 om 16:12

  ik heb bij mijn domeinnaamregistratie een sitebuilder pakket erbij gekocht en in dat pakket zou ook een ssl certificaat zitten (en emailadressen en hosting). het ssl certificaat wordt niet herkent als ik een mailadres aan mijn mailprogramma wil toevoegen dus heb ik het idee het ssl certificaat moet activeren/installeren. maar hoe doe ik dat?
  de beschrijvingen in de helpdesk artikelen die gaan over ssl certificaat installeren beschrijven een directadmin login die volgens mij alleen bij aparte webshosting pakketten horen en niet zijn te vinden als je alleen een domein heb met sitebuilder. corrigeer me aub als ik aannames doe die niet kloppen.

  dus wat nu? hoe zorg ik dat het ssl certificaat geactiveerd/geinstalleerd word op mijn site/mail

 2. Maurice Versio medewerker
  Reactie geplaatst op: 31-05-2018 om 18:04

  Sitebuilder is een alles in 1 pakket. Ssl zit daar ook al aan toegevoegd. Hoe u deze actief kunt zetten ziet u hier : https://www.versio.nl/artikelen/380-hoe-kan-ik-mijn-sitebuilder-website-forceren-over-https Voor de beveiligde mailserver dient u de mail.axc.nl mailservers te gebruiken. https://www.versio.nl/artikelen/31-wat-zijn-de-pop-imap-en-smtp-gegevens-van-mijn-email-account

  Vond u dit antwoord nuttig?