1. Donald Member

    SSL certificaat niet veilig?

    Topic geplaatst op: 29-05-2018 om 00:06

    Ik heb vorige maand een SSL certificaat voor een bepaald domein besteld. Op zich werkte dat goed alleen stond het domein onder de reseller account. Ik heb deze verwijderd en een nieuwe user aangemaakt voor dit domein zodat de eigenaar zelf de site kan beheren. Nu probeer ik al de gehele avond om het SSL certificaat opnieuw in te stellen. Na het volgen van alle stappen krijg ik de melding:

    CA Certificate is ok. Your site should be secure within a few minutes.

    Als ik echter de site bezoek:

    https://www.flying-paradise.com/

    Geeft de browser aan dat de site niet veilig is? Als ik op het rode driehoekje klik krijg ik de melding dat het certificaat ongeldig is. Wat doe ik fout, of wat moet ik doen om dit te herstellen?

    Alvast bedankt

  2. Gavon Versio medewerker
    Reactie geplaatst op: 29-05-2018 om 09:49

    Goedemorgen Donald,

    Zojuist heb ik een poging gedaan om uw certificaat te installeren, echter komt de Private Key niet overeen. Voor uw certificaat dient u een nieuwe CSR aan te maken en opnieuw een heruitgifte aan te vragen via het klantenpaneel.

    Vond u dit antwoord nuttig?

  3. Norbert Member
    Reactie geplaatst op: 08-06-2018 om 14:21

    Beste Gavon,

    Mijn website, https://www.verkoopmakelaarsgroningen.nl/, wordt momenteel ook niet als veilig gezien, maar ook niet als onveilig. De Console beweert dat er nog ergens een afbeelding is die een 'mixed content' error veroorzaakt. Is mijn probleem vergelijkbaar met de bovenstaande en is voor mijn probleem dan ook dezelfde oplossing van toepassing? Of is er iets anders aan de hand?

    Ik vind het erg lastig want er wordt geen specifieke afbeelding aangewezen en heb al een aantal afbeeldingen verwijderd en opnieuw geplaatst. Ook zie ik dat bijna alle andere pagina's wel veilig zijn behalve 'woningen'. Volgens mij gaat het hier ergens fout op mijn site maar desondanks is er geen enkele onveilige link te vinden die over http gaat in plaats van https.

    Kunt u mij wellicht helpen? Ik hoor het graag van u!

    Vond u dit antwoord nuttig?

  4. Norbert Member
    Reactie geplaatst op: 08-06-2018 om 15:15

    Het probleem heeft zichzelf opgelost en had te maken met een automatische import vanuit XML bestanden via een WordPress plugin. Toen ik deze opnieuw liet importeren werden alle afbeeldingen vervangen. Hier is het probleem waarschijnlijk opgelost in mijn geval.

    Vond u dit antwoord nuttig?

  5. Gavon Versio medewerker
    Reactie geplaatst op: 08-06-2018 om 16:37

    Goedemiddag Norbert,

    Fijn om te horen dat het probleem inmiddels is opgelost.

    Vond u dit antwoord nuttig?