1. Demian Member

    404 en andere errors

    Topic geplaatst op: 20-04-2018 om 18:10

    Iedere keer probeer ik om de website www.bronvanrust.nl te openen krijg ik een error. Ook nadat ik wordpress er op heb gezet, er is alleen een ding aan de hand en dat is dat als ik hem open met het linkje dat je krijgt na de installatie van wordpress dan opent hij hem wel met de juiste pagina.

    Met vriendelijke groet,
    Demian Ottema.

  2. Maurice Versio medewerker
    Reactie geplaatst op: 20-04-2018 om 18:18

    Welke error krijgt u dan precies?

    Vond u dit antwoord nuttig?

  3. Demian Member
    Reactie geplaatst op: 20-04-2018 om 18:19

    Op dit moment
    Not Found
    The requested URL / was not found on this server.

    Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.

    Vond u dit antwoord nuttig?

  4. Maurice Versio medewerker
    Reactie geplaatst op: 20-04-2018 om 18:37

    Heeft u ook uw cache geleegd voordat u dit testte?
    http://www.browserchecker.nl/cache-bestanden-verwijderen
    Want de site laad bij mij namelijk correct.

    Vond u dit antwoord nuttig?

  5. Demian Member
    Reactie geplaatst op: 20-04-2018 om 18:42

    Ik merk dat het in een andere browser wel werkt dus ik ga mijn cache even leeg maken.

    Hartelijk bedankt!

    Vond u dit antwoord nuttig?

  6. Maurice Versio medewerker
    Reactie geplaatst op: 20-04-2018 om 18:52

    Geen dank. Mocht u in de toekomst nog vragen hebben, helpen wij u graag.

    Vond u dit antwoord nuttig?

  7. Demian Member
    Reactie geplaatst op: 20-04-2018 om 19:22

    Het heeft helaas niet geholpen in google chrome zie ik de website niet maar in internet explorer wel

    Vond u dit antwoord nuttig?

  8. Demian Member
    Reactie geplaatst op: 20-04-2018 om 20:01

    Het werkt alleen niet op chrome

    Vond u dit antwoord nuttig?

  9. Maurice Versio medewerker
    Reactie geplaatst op: 20-04-2018 om 20:13

    Dan moet dit toch iets lokaals op uw PC zijn, anders zou de website via internet explorer ook niet moeten inladen. Helaas kunnen we dit niet voor u dan achterhalen. Wellicht dat de settings van chrome resetten werkt? https://support.google.com/chrome/answer/3296214?hl=nl

    Vond u dit antwoord nuttig?