1. Peter Member

  Website testen zonder een domeinnaam

  Topic geplaatst op: 17-03-2018 om 09:01

  Hallo,
  Ik heb een probleem met directadmin van versio. Helaas wel meer dan alleen deze. BIj andere bedrijven kom ik de problemen niet tegen.

  Grootste probleem is dat PHP fouten niet op de pagina voorkomen en ik in de Apache error log moet kijken. Dat is elders wel makkelijker.

  Probleem wat ik nu onder de aandacht wil brengen is dat bij overige bedrijven ik de site kan ontwikkelen terwijl er nog geen domein aan zit.

  het gaat nu om http://185.182.xx.xx/~stoepje
  de pagina geeft de volgende tekst aan: This function has been disabled.

  dus hoe kan ik heb zien zonder dat ik er een domeinnaam op zet?

 2. Tom Versio medewerker
  Reactie geplaatst op: 17-03-2018 om 10:00

  Hallo Diana,

  Zie voor het weergeven van php fouten de optie display errors die op ON kan zodra u een PHP versie heeft gekozen https://www.versio.nl/artikelen/434-hoe-pas-ik-php-waardes-aan .

  U kunt voor uw klanten ook een gratis subdomein toevoegen aan hun DirectAdmin, hiermee kunnen uw klanten gebruik maken van USERNAME.142.axc.nl (USERNAME vervangen voor de username van de uw klant zijn DirectAdmin account). Bijvoorbeeld stoepje.142.axc.nl , dit kunt u in DirectAdmin gelijk toevoegen onder optie domain administration of domain setup.

  Vond u dit antwoord nuttig?

 3. Peter Member
  Reactie geplaatst op: 17-03-2018 om 12:31

  Bedankt Tom. het probleem met de domein is hierbij opgelost.

  De PHP optie, display errors zal ik nogmaals proberen. Ik heb er eerder over geschreven en iemand in versio had mij uiteindelijk gelijk gegeven dat de fouten niet op de pagina verschijnt en uiteindelijk ik in de log moet kijken. ...Toch ga ik het weer proberen.

  dank u vriendelijk.

  Vond u dit antwoord nuttig?