1. Leon Alexander Member

  SSL vernieuwen

  Topic geplaatst op: 25-01-2018 om 13:10

  Vraagje, ik heb een SSL certificaat die binnenkort verloopt. Voor het verlengen van de ssl beveiliging heb ik een nieuw ssl certificaat gekocht. Hoe installeer ik deze? Moet ik vanuit de direct admin eerst het huidige ssl certificaat "disablen" en vervolgens het nieuwe certificaat installeren?( conform https://www.versio.nl/artikelen/95-hoe-moet-ik-een-ssl-certificaat-installeren).

  Alvast bedankt voor jullie aanwijzingen.

  Met vriendelijke groet,
  Leon

  Reageer
 2. Gavon Versio medewerker
  Reactie geplaatst op: 25-01-2018 om 13:21

  Goedemiddag Leon,

  U dient bij het verlengen van een SSL certificaat een nieuwe CSR aan te maken, de volgende handleiding helpt u hierbij: https://www.versio.nl/artikelen/95-hoe-moet-ik-een-ssl-certificaat-installeren

  Vond u dit antwoord nuttig?

 3. Leon Alexander Member
  Reactie geplaatst op: 25-01-2018 om 15:13

  Thnx, ik ben nu bij stap 3 het pasten. Kan het kloppen dat ik nu eerst de rsa private key zie en daarna mijn oude certificaat gegevens? Hoe moet ik nu verder? Moet ik nog gegevens weghalen, of paste ik alles onder het totaal wat er nu al staat?

  Vond u dit antwoord nuttig?

 4. Gavon Versio medewerker
  Reactie geplaatst op: 25-01-2018 om 15:50

  Goedemiddag Leon,

  Het forum is niet bedoelt voor support, indien u een ticket aanmaakt dan kan er hier naar gekeken worden, indien mogelijk dan word de installatie ook uitgevoerd.

  Vond u dit antwoord nuttig?

 5. Leon Alexander Member
  Reactie geplaatst op: 25-01-2018 om 15:58

  Hmm, ok. Stukje informatie op jullie forum t.a.v. het vernieuwen van SSL certificaten leek mij voor jullie dienstverlening een verbetering. Ik maak een ticket aan.

  Vond u dit antwoord nuttig?