1. Ruben Member

    Redirect werkt niet; verkeerd ingesteld?

    Topic geplaatst op: 27-12-2017 om 15:10

    Een vraag: ik heb een viertal domeinnamen en die wil ik allemaal graag naar één en hetzelfde domein (mijn website dus) laten verwijzen.

    Volgens de instructies heb ik het volgende ingesteld:

    domein.nl.% [redirect] http://www.mydomain.com
    en
    www.domein.nl.% [redirect] http://www.mydomain.com

    Ik had vurig gehoopt het goed te hebben gedaan maar toch lijkt het niet te werken. Volgens mij worden de ".%" automatisch toegevoegd maar verder heb ik geen idee. Het kan misschien zijn dat ik bij de eerste redirect alleen "%" en moet vullen en bij de tweede "www.%" maar dit lijkt (op het eerste gezicht) ook niet te werken.

    Weet iemand wat ik hier verkeerd doe? Bij voorbaat dank voor een helpende hand!

    Reageer
  2. Tom Versio medewerker
    Reactie geplaatst op: 27-12-2017 om 16:48

    Kunt u bij ons een ticket aanmaken en aangeven welke domeinen naar uw juiste domein moeten verwijzen, dan zullen wij dit voor u instellen.

    U kunt een ticket aanmaken via https://www.versio.nl/artikelen/377-hoe-kan-ik-contact-opnemen-met-de-helpdesk

    1. Ga naar https://www.versio.nl/helpdesk en toets uw vraag in. Bijvoorbeeld 'Een ticket aanmaken' en klik op zoeken.
    2. U zult dan een paar mogelijkheden zien, onder het kopje 'Helpdesk contacteren' vind u 4 knoppen.
    3. Klik op '+ Helpdesk ticket', maak een keuze bijvoorbeeld 'Webhosting of reseller hosting' en volg de stappen op het scherm.

    Vond u dit antwoord nuttig?