1. Filip Member

  Gebruik mail.axc.nl

  Topic geplaatst op: 09-11-2017 om 08:23

  Hallo,

  is het mogelijk om mail.axc.nl te gebruiken als een email relay server in IIS?
  Ik wil de mails dia van onze webapplicatie worden verstuurd doorsturen naar mail.axc.nl, vanwaaruit ze het WWW worden opgestuurd.

  Is dit mogelijk?

  mvg,

  Filip

 2. Maurice Versio medewerker
  Reactie geplaatst op: 09-11-2017 om 17:37

  Hoe bedoelt u dit precies? Begrijp ik het goed dat u mail.axc.nl als (relay-)server wilt gebruiken via een VPS of colocated server welke niet van ons is zonder enige vorm van authenticatie? Zoja dan is dat niet mogelijk bij ons.

  Vond u dit antwoord nuttig?

 3. Filip Member
  Reactie geplaatst op: 09-11-2017 om 18:30

  Beste Maurice,

  Het plan is om een webserver te nemen in een vps (bij Versio).
  Maar op jullie website staat (bij de SMTP, IMAP,...) dat het niet mogelijk is om mail.axc.nl te gebruiken. Ook al gebruik je verificatie. Ben je verplicht om bij een vps bij versio steeds je eigen mailserver te installeren, configureren en te beheren?

  Op dit moment draait de applicatie nodig in onze test omgeving en we kijken nu naar hoe we de applicatie het beste online kunnen plaatsen.

  Mvg,

  Filip

  Vond u dit antwoord nuttig?

 4. Maurice Versio medewerker
  Reactie geplaatst op: 09-11-2017 om 19:06

  Dat moet dan inderdaad via uw eigen VPS want mail.axc.nl host zelf geen mail. Dat is enkel een doorgeef portal. U kan er wel op inloggen als u mailaccounts hebt ,dus als de VPS een mailserver heeft kan u wel inloggen op mail.axc.nl maar u moet wel altijd die mailserver zelf op de VPS installeren. Als relay gebruiken kan dus niet.

  Vond u dit antwoord nuttig?