1. Jan Paul Member

  Koppelen aan webhosting werkt niet

  Topic geplaatst op: 10-10-2017 om 12:47

  Hoi, gisteravond heb ik een domeinnaam aangemaakt en heb ik via het veld 'Koppelen aan webhosting' mijn webhosting adres gekoppeld. Als ik het webhosting adres benader via internet, dan krijg ik netjes de site werkend te zien (het is een wordpress site). Als ik het domeinadres benader dan krijg ik de melding te zien 'To change this page, upload your website into the public_html directory'. Eerst werkte de site helemaal niet, dus ik ga ervan uit dat de doorverwijzing ondertussen goed is verwerkt. Wat doe ik fout? Want ik heb namelijk in de 'public_html' netjes alle wordpress bestanden staan, daarom wordt de site ook netjes getoond als ik het webhostingadres benader. Wat doe ik nu fout?
  Hopelijk kunnen jullie mij helpen. Alvast bedankt. Groeten JP Zeeman

 2. Justin Versio medewerker
  Reactie geplaatst op: 10-10-2017 om 12:51

  Hallo,

  U dient dit even aan te kaarten via een mail naar support@versio.nl, dan kijken wij het na. Het forum is geen helpdesk helaas.

  Bij voorbaat dank.

  Vond u dit antwoord nuttig?

 3. Jan Paul Member
  Reactie geplaatst op: 10-10-2017 om 13:05

  Hoi Justin,
  Bedankt. Heb zojuist de mail gestuurd.
  Groeten Jan Paul

  Vond u dit antwoord nuttig?

 4. Alex Member
  Reactie geplaatst op: 04-11-2017 om 01:10

  Beste lezer, wie o wie kan mij helpen. Sinds kort heb ik een WordPress webhosting pakket aangeschaft bij versio en de domeinnaam gekoppeld aan mijn webhosting. Helaas heb ik tot nu toe geen vooruitgang geboekt. De volgende melding krijg ik te zien wanneer ik mijn url gegevens invoer: To change this page, upload your website into the public_html directory.
  Ik hoor graag wat van jullie.
  Vriendelijke groeten,
  Alex den Heijer

  Vond u dit antwoord nuttig?

 5. Maurice Versio medewerker
  Reactie geplaatst op: 04-11-2017 om 01:40

  Dat is de standaard index.html file die aangemaakt wordt bij het koppelen. Wordpress wordt via index.php ingeladen. Dus het index.html bestand welke onder het domein nu staat dient u even te verwijderen. Dat kunt u doen via ftp: https://www.versio.nl/artikelen/36-hoe-upload-ik-mijn-website-of-andere-bestanden-via-ftp

  Vond u dit antwoord nuttig?