1. Dries Member

  Google vindt mijn site niet!

  Topic geplaatst op: 28-09-2017 om 23:19

  Geachte heer/mevrouw,
  Het opzetten van mijn site: https://landmetervertommen.be lukte vrij aardig. Ik heb geprobeerd jullie instructies netjes te volgen, ook ivm SEO en dergelijke. Na enkele weken is er echter nog geen spoor van mijn site in Google als ik de in SEO ingegeven zoektermen ingeef. Ik heb met Google Analytics en de Search console al van alles geprobeerd om mijn site door Google te laten doorzoeken maar blijkbaar struikelt Google iedere keer opnieuw ergens over? Kunnen jullie mij helpen hoe ik Sitebuilder juist instel zodat Google de site opneemt in de zoekresultaten?
  Het gevonden worden via Google/Bing/... is essentieel voor het hebben van de site, als je niet gevonden wordt met zoekmachines is het niet nuttig

  (nota: ik heb in de Google search console een hoofddomein ingesteld; ik heb de site al dikwijls laten: Fetchen als Google (dit lukt maar gedeeltelijk) en dan een indexering aangevraagd maar ik kom maar niet in de google resultaten, ook in google search console wordt aangegeven dat mijn site niet geindexeerd is).

 2. Gerald Versio medewerker
  Reactie geplaatst op: 28-09-2017 om 23:34

  Google heeft zo te zien uw hoofdpagina reeds opnenomen in de zoekresultaten.
  https://i.imgur.com/MDduEnP.png

  Het kan enige tijd duren voordat u goed in Google staat. Dit is afhankelijk van 10-tallen SEO factoren, denk hierbij aan tekst op de website, titels die u gebruikt, het aantal andere website's die naar uw site linken (hoe meer er over uw site gepraat wordt hoe relevanter Google het vindt)

  Daarnaast kunt u nog wat extra dingen doen zoals uw bedrijf aanmelden bij Google mijn bedrijf (https://www.google.nl/intl/nl/business/)

  De site zal helaas niet van vandaag op morgen op allerlei keywords bovenaan ranken, dat heeft tijd nodig, De algoritmes van Google proberen voor de zoekresultaten de beste resultaten weer te geven en een nieuwe site zal eerst reputatie en natuurlijk groeiend profiel moeten opbouwen.

  Raadpleeg eventueel een SEO expert of Google voor meer SEO tips.

  Vond u dit antwoord nuttig?

 3. Angelique Herma Member
  Reactie geplaatst op: 07-12-2017 om 16:59

  Dit probleem had ik ook, ik heb zelf mijn site aangemeld bij google. https://www.google.nl/intl/nl/add_url.html de volgende dag was mijn site zichtbaar.

  Vond u dit antwoord nuttig?

 4. Gavon Versio medewerker
  Reactie geplaatst op: 07-12-2017 om 17:11

  Op het moment dat u uw website aanmeld, dan geeft u hierin Google een zetje in de rug om uw website te crawlen. Doet u dit niet, dan kan het behoorlijk lang duren voordat het opgepakt word door Google.

  Vond u dit antwoord nuttig?