1. Jurgen Member

  Meerdere domeinnamen versus webhosting

  Topic geplaatst op: 04-06-2017 om 23:04

  Allemaal,

  Ik heb drie domeinnamen.... dien ik dan meerdere webhostingpaketten aan te schaffen voor alle en bijhorende emailadressen die tot elke van deze drie domeinnamen behoren?
  Zit er bij de standaard webhosting ook een spamfilter ?
  Alvast dank voor jullie antwoord

  Mvg,

  Jurgen

 2. Fabien Versio medewerker
  Reactie geplaatst op: 05-06-2017 om 16:01

  Hallo, u kunt meerdere domeinnamen toevoegen op hetzelfde hosting pakket: https://www.versio.nl/artikelen/40-hoe-koppel-ik-een-domeinnaam-aan-een-webhosting-of-reseller-hosting-account Het exacte aantal kunt u zien in het overzicht op https://www.versio.nl/webhosting bij "xx Domeinen hosten".

  E-mail adressen kunt u dan aanmaken op elk domein in DirectAdmin: https://www.versio.nl/artikelen/71-hoe-maak-ik-een-email-account-aan-en-koppel-ik-deze-aan-een-email-programma

  In DirectAdmin is SpamAssassin inbegrepen als inkomende spamfilter. Mocht dat niet volstaan hebben we ook een SpamExpert filter: https://www.versio.nl/nieuws/spamexperts-spamfilter-en-email-beheer-nu-beschikbaar-in-klantenpaneel-298

  De uitgaande mail verloopt standaard over onze Spamexperts filters.

  Vond u dit antwoord nuttig?

 3. Jurgen Member
  Reactie geplaatst op: 05-06-2017 om 19:17

  Dank voor uw antwoord!
  Ik merk wel op dat ik ergens de mist ben ingegaan bij mijn bestelling gisteren.
  Ik was er van overtuigd dat met de mal- en spamfilter er sowieso webhosting bij was. Dit blijkt niet het geval. Kan ik de mail- en spamfilter optie die ik bijbestelde terug vergoed krijgen en webhosting bijbestellen ?
  Bedankt rn mvg,
  Jurgen

  Vond u dit antwoord nuttig?

 4. Fabien Versio medewerker
  Reactie geplaatst op: 05-06-2017 om 19:41

  @Jurgen Debecker U kunt de spamfilter uitzetten/opzeggen bij de opties van het domein waarop deze is afgenomen, dit wordt dan gecrediteerd indien het binnen de 14 dagen na aankoop is. Vervolgens kunt u het hosting pakket afnemen.

  Het domein toevoegen op het hosting pakket kan nadien zo: https://www.versio.nl/artikelen/40-hoe-koppel-ik-een-domeinnaam-aan-een-webhosting-of-reseller-hosting-account

  Vond u dit antwoord nuttig?

 5. Jurgen Member
  Reactie geplaatst op: 05-06-2017 om 21:07

  Ik heb dit bij 1 domeinnaam gedaan (spamfilter opgezegd) en nu zegt het systeem dat de website off line is gehaald.Waarom krijg ik die melding?
  Ik kan toch verder met website en mailen hoop ik ? Ik heb het webhostingspakket reeds bij aangeschaft en gekoppeld.
  Alvast dank voor je vorige antwoorden :-)

  Vond u dit antwoord nuttig?

 6. Fabien Versio medewerker
  Reactie geplaatst op: 05-06-2017 om 21:29

  @Jurgen Debecker Het duurt gemiddeld 4 à 8 uur, maximaal 24 uur voor de DNS volledig is verwerkt nadat u het domein toevoegt op het hosting pakket.

  De e-mail adressen zal u even moeten aanmaken in DirectAdmin: https://www.versio.nl/artikelen/71-hoe-maak-ik-een-email-account-aan-en-koppel-ik-deze-aan-een-email-programma

  Vond u dit antwoord nuttig?