1. Peter Member

  SSD hosting

  Topic geplaatst op: 16-04-2017 om 17:35

  Twee weken terug kreeg ik een veelbelovende email van versio:

  "Versio heeft eind januari haar nieuwe webhosting en reseller hosting platform gelanceerd. Het nieuwe platform draait volledig op SSD en is voorzien van de allernieuwste hardware. Daarnaast is iedere server op het nieuwe platform voorzien van twee keer zoveel rekenkracht. Circa een derde van de klanten is reeds gemigreerd naar het nieuwe platform.
  Gebruik kortingscode SNELLER-en-HARDER voor 30% korting op nieuwe webhosting en reseller hosting pakketten en probeer de snelheid van ons nieuwe platform uit. Kortingscode is geldig t/m 9 april."

  Echter, we zijn 2 weken verder, de aangekondigde korting is zelfs al een week vervallen, en ik zie nog steeds geen optie om SSD hosting op de website aan te kopen. Is er enig vooruitzicht wanneer deze optie er zal komen? En zal er dan opnieuw een kortingsoptie zijn (want nu hebben we die niet kunnen gebruiken).

 2. Fabien Versio medewerker
  Reactie geplaatst op: 16-04-2017 om 17:46

  Hallo, wanneer u een hosting pakket afneemt via onze website zal u gehost worden op het nieuwe server platform. De hosting kon in dit geval gewoon besteld worden via https://www.versio.nl/webhosting of https://www.versio.nl/resellerhosting

  Vond u dit antwoord nuttig?

 3. Peter Member
  Reactie geplaatst op: 20-04-2017 om 16:15

  Beste,
  Op die pagina's staat nergens dat het SSD hosting betreft...

  Vond u dit antwoord nuttig?

 4. Alex Versio medewerker
  Reactie geplaatst op: 20-04-2017 om 16:25

  Dat staat inderdaad nog niet op de website. Dit wordt zo snel mogelijk aangepast. De nieuwe servers zijn in iedergeval wel voorzien van SSD storage.

  Vond u dit antwoord nuttig?

 5. Reshad Versio medewerker
  Reactie geplaatst op: 20-04-2017 om 17:22

  Alle nieuwe pakketten worden op SSD hosting servers geplaatst. Dat staat ook aangegeven in het artikel op https://www.versio.nl/nieuws/nieuwe-webhosting-en-reseller-hosting-platform-332

  Vond u dit antwoord nuttig?