1. David Member

  Magento 2.1.2 installeren

  Topic geplaatst op: 28-11-2016 om 13:34

  Hi,

  Is er een manier om alsnog de nieuwste Magento te installeren, ondanks de onjuiste versie van PHP, Mysql, etc. (ZIilver NL Webhosting)

  Alvast bedankt!

 2. Alex Versio medewerker
  Reactie geplaatst op: 28-11-2016 om 14:54

  U kunt hiervoor de volgende handleiding gebruiken: https://www.versio.nl/artikelen/356-hoe-installeer-ik-een-applicatie-via-softaculous-zoals-wordpress-joomla-magento

  Vond u dit antwoord nuttig?

 3. Michel Member
  Reactie geplaatst op: 08-01-2017 om 16:09

  Heb dit zelf gedaan en magento 2 geinstalleerd maar als ik wil inloggen in de back office krijg ik de volgende melding "Your current session has been expired." via google nog geen oplossing kunnen vinden.

  Vond u dit antwoord nuttig?

 4. Karen Member
  Reactie geplaatst op: 28-01-2017 om 22:29

  Is voor bovenstaande probleem inmiddels een oplossing gevonden?

  Vond u dit antwoord nuttig?

 5. Chiel Member
  Reactie geplaatst op: 29-01-2017 om 11:21

  https://community.magento.com/t5/Just-Ask-Alan/Your-current-session-has-been-expired/td-p/40723
  (laatste post van 'Akent99').
  Nu weet ik niks van Magento, maar dit lijkt me het probleem: als je inlogt maakt Magento een Session aan. Die hebben een bepaalde ' tijdsgeldigheid'. Blijkbaar vindt Magento dat de tijdsduur van de inlog te lang heeft geduurd (je bent ' te lang' ingelogd). Er zit dus een foutje in die berekening (van Magento). Meest logische oorzaak is dat de tijd zoals die geldt op de server wordt vergeleken met de tijd zoals Magento die hanteert (wat waarschijnlijk heeft te maken met dat de server en Magento verschillende timezones hanteert).
  Je kunt de timezone op de server achterhalen met phpinfo(). In Magento weet ik niet waar dat kan (omdat ik het programma niet ken). Mocht je dat in Magento niet kunnen aanpassen dan kun je op de server de timezone aanpassen via PHP of via een .htaccess bestand (https://www.a2hosting.com/kb/developer-corner/php/using-php-directives-in-custom-htaccess-files/setting-the-php-time-zone-in-an-htaccess-file)

  Vond u dit antwoord nuttig?