1. Jaap Member

  IPv6, wildcard subdomein, DA login keys

  Topic geplaatst op: 28-03-2016 om 01:14

  Beste Versio,

  Ik ben de hosting aan het uitproberen en ben nu tegen 2 problemen aangelopen.
  De eerste is geen IPv6 support. Zowel mijn reseller pakket als de gekoppelde nameservers hebben geen IPv6 adres (of in ieder geval geen records naar een IPv6 adres). Ik weet niet of dit gebruikelijk is bij jullie diensten, maar het lijkt me niet meer van deze tijd om niet ook een IPv6 adres aan te bieden.

  Daarnaast zou ik graag een wildcard domain willen kunnen instellen, ik heb gezien dat dit via direc admin wel mogelijk is via Custom Httpd configurations, maar dit menu is niet beschikbaar kan dit alsnog beschikbaar worden gemaakt?

  Als laatste verzoek zou ik graag de DA login keys beschikbaar willen hebben. door middel van deze optie kan ik specifieke key maken voor een cronjob en andere configuratie die ik wil automatiseren.

  Ik hoor graag wat er mogelijk is.

  Met vriendelijke groet,

  Jaap

 2. Fabien Versio medewerker
  Reactie geplaatst op: 28-03-2016 om 14:49

  Hallo, IPv6 is nog niet actief op onze shared hosting pakketten. Op een eigen Cloudbox VPS kunt u dit wel naar wens instellen: http://www.versio.nl/cloudbox

  Wildcard DNS kan voor u aangezet worden op aanvraag via support@versio.nl Graag het domein en DirectAdmin username doorsturen.

  Login keys zal ook via een eigen Cloudbox VPS moeten gebeuren indien u dit nodig heeft: http://www.versio.nl/cloudbox

  Vond u dit antwoord nuttig?