1. Wim Member

  Domein specifiek SSL aanvragen

  Topic geplaatst op: 09-03-2016 om 16:41

  Ik wil een SSL voor een domain aanvragen. Dat domein staat op een VPS beheerd met Virtualmin/Webmin. Deze VPS bevat meerdere domeinen.

  Nu loop ik in Virtualmin/Webmin tegen een probleem aan. Als ik in Virtualmin een SSL will aanmaken wordt dat alleen toegestaan als ik een dedicated ip adres heb. Die heb ik dus niet. Het andere alternatief is Webmin waar ik een certificaat voor het hele ip adres kan aanvragen. Maar als ik dan een certificaat request aanmaak zegt Versio dat ik een wildcard SSL moet nemen die veel duurder is.

  Nu blijkt de procedure die Versio hanteert niet de enige te zijn. Op de volgende link (https://www.fullcircuit.com/blog/installing-free-ssl-webmin-virtualmin-vps) kom ik een alternatieve methode tegen. Daar kan je gewoon een domein naam opgeven, bezit daarvan wordt door een mailtje gecontroleerd en daarna worden enkele files geproduceerd die je in Webmin kan inladen.

  Is zoiets bij Versio ook mogelijk?

 2. Fabien Versio medewerker
  Reactie geplaatst op: 10-03-2016 om 00:57

  Hallo, het is enkel mogelijk deze SSL certificaten aan te vragen bij ons: https://www.secure.versio.nl/ssl Buiten dit en de Let's Encrypt certificaten hebben we zo geen alternatieven.

  Vond u dit antwoord nuttig?