1. Agnes Member

  Server kan niet worden gevonden

  Topic geplaatst op: 21-05-2015 om 23:15

  Heb een tijd geleden een domeinnaam zonder webhostpakket hier bij Servio geparkeerd. Vandaag een webhostpakket genomen voor dit domein en Wordpress geinstalleerd. De installatie ging goed, maar het lukt me niet de website te openen/in te zien. Ik krijg de melding Pagina kan niet worden weergegeven of de melding Server kan niet worden gevonden.
  Ook als ik buiten de admin omgeving gewoon de url van mijn site intyp, krijg ik deze meldingen.
  Wat is er fout?

 2. Tom Versio medewerker
  Reactie geplaatst op: 22-05-2015 om 00:27

  U heeft nog geen nameservers ingesteld voor uw domeinnaam. Login op ons klanten panel en ga naar "Uw hosting pakketten" daarna naar "overzicht" en klik op het vergrootglas achter het hosting pakket waarop u dit domein wilt laten uitkomen. Hierna kunt u op "informatie bekijken" klikken. Hier ziet u uw nameservers staan.

  Om deze nameservers in te stellen op uw domeinnaam doet u het volgende: In ons klanten panel gaat u naar "Uw domeinen" daarna naar "overzicht" en klik op het vergrootglas achter het domein wat u wilt aanpassen. Klik op "nameserver / dns" en daarna op "nameserver instellen". Hier voert u de nameservers in van uw hosting pakket en u klikt op "nameservers wijzigen".

  Hierna duurt het nog ongeveer 4 tot maximaal 24 uur voordat deze wijzigingen op internet bekend zijn.

  Zie ook http://www.versio.nl/40-hoe_koppel_ik_een_domeinaam_aan_een_webhosting_of_reseller_hosting_account.html .

  Vond u dit antwoord nuttig?

 3. Agnes Member
  Reactie geplaatst op: 22-05-2015 om 12:40

  Dank voor de snelle reactie Tom. De juiste nameserver / dns vinden was voor mij nog even een zoekplaatje en daarom voor andere leken zoals ik die met hetzelfde probleem zitten: de nameserver van het hostingpakket vond ik in het klantenpaneel onder hostingpakket - overzicht webhostpakket - vergrootglas - informatie bekijken.

  Nogmaals dank!

  Vond u dit antwoord nuttig?