1. Van Der Member

  PHP4 hosting

  Topic geplaatst op: 20-03-2015 om 18:42

  Ik heb nog twee sites bij een andere hosting provider staan die op PHP4 draaien en momenteel niet de tijd om de scripts om te bouwen naar PHP5.

  Is het nog mogelijk om PHP4 scripts te hosten bij Versio (b.v. via het aanpassen van .htaccess)?

 2. Fabien Versio medewerker
  Reactie geplaatst op: 22-03-2015 om 22:33

  Hallo, op onze shared hosting pakketten is dit niet meer mogelijk. Wel op een eigen Cloudbox VPS: http://www.versio.nl/cloudbox

  Daarop kunt u de PHP versie installeren naar wens, en eventueel twee PHP versies naast elkaar draaien.

  Vond u dit antwoord nuttig?

 3. Van Der Member
  Reactie geplaatst op: 25-03-2015 om 16:22

  Bedankt voor de info. Ik heb in het verleden weleens een Cloudbox VPS account aangemaakt, maar weer opgezegd omdat het werken ermee voor mij nog niet intuitief genoeg was en ik geen tijd had om alle documentatie helemaal uit te pluizen. Wellicht nog een keer een poging wagen.

  Worden Cloudboxen ook automatisch gebackupped en wat is de retrieve policy? Kunnen jullie in noodgevallen data terughalen?

  Vond u dit antwoord nuttig?

 4. Fabien Versio medewerker
  Reactie geplaatst op: 25-03-2015 om 20:39

  @Goodconcepts De backups dienen steeds door u voorzien te worden. Deze kunt u aanmaken via het cloud paneel, dit is een image backup van de hele VPS. Zelf kunnen we geen VPS data terughalen.

  Indien u de Cloudbox installeert met DirectAdmin: http://www.versio.nl/74-cloudbox-aanmaken-en-directadmin-installeren kunt u de VPS beheren zoals u gewend bent vanop een hosting pakket.

  U kunt nadien via DirectAdmin backups maken en deze downloaden naar uw computer. Dit maakt een backup van uw DirectAdmin users inclusief e-mail, databases, bestanden, instellingen, ...

  Vond u dit antwoord nuttig?