1. Vincent Member

  Voorspelling partnerinkomsten

  Topic geplaatst op: 24-11-2011 om 22:23

  Ik heb inmiddels aardig wat mensen aangebracht via het partner programma en krijg hier dus elk jaar netjes een vergoeding voor. Het is alleen heel moeilijk (onmogelijk) om inzichtelijk te krijgen wat ik volgend jaar ga verdienen. Eigenlijk zou ik dus een overzicht willen met alle maanden en voor welk bedrag verlengt kan worden. Uiteraard geeft dat overzicht dan geen garanties, want de kans bestaat dat de klant niet verlengt, maar het geeft in ieder geval een redelijke indicatie van de te verwachten inkomsten.

  Daarnaast zou het handig zijn om te weten of inkomsten uit nieuwe abonnementen komen of uit verlengingen. Ik krijg nu netjes een e-mail dat ik geld heb verdiend, maar geen idee of dat een verlening of een nieuw product is.

 2. Reshad Versio medewerker
  Reactie geplaatst op: 25-11-2011 om 02:14

  Hoi Vincent,

  Fijn om te horen dat het partner programma je bevalt. Dingen die informatie over de klant geven (of het verlenging is of een nieuw product) kunnen wij niet delen vanwege de privacy van de klanten. Het bouwen van dergelijke statistieken voor volgend jaar geeft eigenlijk dezelfde informatie.

  Vond u dit antwoord nuttig?

 3. Wouter Member
  Reactie geplaatst op: 25-11-2011 om 18:23

  Mooi, Versio Respecteerd de privacy van de klant :D

  Vond u dit antwoord nuttig?

 4. Vincent Member
  Reactie geplaatst op: 25-11-2011 om 19:28

  Volgens mij gaat dat alleen op als je heel weinig affiliates hebt, want als je er een stuk of 10 hebt, is het al niet meer bij te houden welke klant bij welke betaling hoort. En als je er zo weinig hebt, kun je ook gewoon bijhouden op welke data de transacties gepleegd zijn. Dan weet je het natuurlijk ook snel genoeg. Dus Als privacy de reden is, zouden jullie ook geen mailtjes meer moeten sturen dat je geld verdient hebt.

  Vond u dit antwoord nuttig?

 5. Dirk Member
  Reactie geplaatst op: 16-04-2012 om 02:37

  Oud topic misschien maar ik mis ook wel een beetje meer informatie.

  Tr

  Vond u dit antwoord nuttig?

 6. Dirk Member
  Reactie geplaatst op: 16-04-2012 om 02:38

  Misschien een oud topic maar ik mis toch ook echt de statistieken die je bij andere affiliateprogramma's wel hebt.

  Vond u dit antwoord nuttig?