1. Leon Member

  Www.stroomkiezer.nl te koop!

  Topic geplaatst op: 11-07-2014 om 09:18

  Affiliate Shop / Energie Vergelijker op een zeer krachtige domeinnaam

  Omschrijving website:

  URL: www.stroomkiezer.nl
  Leeftijd site (maanden): 4 maanden

  Een zeer populaire markt is nog steeds de energie markt met hoge vergoedingen. In deze website zit echter meer, namelijk een extra verdien model afgestemd op energie vergelijken en besparen. Het enigste wat je moet doen is marketing en linkbuilding om deze website in de top te gaan krijgen en geld te gaan verdienen.

  Het is een unieke website afgestemd op energie en de mogelijkheden tot besparen. De site is pas enkele dagen in Google aangemeld, opgenomen en rankt meteen al op verschillende zoekwoorden. Passend bij de website is een affiliate webshop ingebouwd met de hoofdrubrieken zoals aangegeven.

  De affiliate shop is voor mensen die op zoek zijn naar energiebesparende producten. Dit om bij te dragen aan een beter milieu, maar ook zeer belangrijk is voor het verlagen van de energierekening. Het assortiment is zeer divers. Zeer groot is bijvoorbeeld de keuze in spaarlampen. Van klein tot groot van dimbaar tot gekleurd. Verder is er een lijn water-, maar dan ook meteen gas besparende producten. Hierbij kun je denken aan waterbespaarders of douchekoppen. Enkele andere voorbeelden uit het assortiment zijn: met zonne-energie verlichte huisnummers, speelgoed, zaklampen zonder batterijen, standby-killers en tochtwering.

  De affiliatepartner is een snel groeiend bedrijf. Dit wordt deels gestimuleerd door de groeiende zorg voor ons klimaat en de aandacht voor energie besparen. Daarnaast zorgt ook het economische klimaat weer voor aantrekkingskracht op producten waarmee de energierekening verlaagd kan worden.

  Ik heb bewust geen producten geïmporteerd omdat de database anders te groot wordt om de site fatsoenlijk te kunnen overzetten.

  De producten importeer ik wanneer de koper de goedkeuring van de affiliate shop binnen heeft, deze import is voor de koper gratis!

  Moet ik extra support leveren aan de koper dient hier extra voor betaald te worden. Dit wanneer bijvoorbeeld andere feeds moeten worden geïmporteerd.

  Het importeren van 10.000 artikelen duurt uren, houd daar rekening mee of importeer zelf als je dat kunt.

  De koper is zelf verantwoordelijk voor het aanmelden bij het affiliateprogramma, de data van de partner krijgt hij natuurlijk.

  Waarom verkopen: Gemaakt voor de verkoop

  Prijs: 500 Euro

  Betaling via: Overschrijving, onmiddellijk na betaling wordt alles netjes overgedragen.

  Het gaat hier om een zakelijke verkoop, dus de BTW komt er boven op.

  Dit is een prachtige site met een unieke combinatie in een snel groeiende markt, dus sla je slag!

  Nog vragen?

 2. Anton Frederiks Member
  Reactie geplaatst op: 07-10-2014 om 16:01

  Goedendag Kevin,

  Ik ben geïnteresseerd in je website, zou je mij kunnen mailen met je telefoonnummer, ik heb namelijk wat vragen.
  E-mailadres anton@krachtcoach.nl

  Mvg,

  Anton Frederiks

  Vond u dit antwoord nuttig?

 3. Jasper Member
  Reactie geplaatst op: 20-10-2014 om 17:06

  Hoi Kevin,

  Wil je me even bellen?

  0655117490

  Dankjewel!

  Vond u dit antwoord nuttig?