1. Lars Member

  File_get_contents

  Topic geplaatst op: 08-06-2014 om 16:20

  ik kan file_get_contents niet werkend krijgen heb gelezen dat ik dan op de php.ini settings moet veranderen maar kan deze nergens vinden.

  hoe kan ik dit werkend krijgen?

  alvast bedankt.

 2. Lars Member
  Reactie geplaatst op: 08-06-2014 om 16:23

  Dit was iemands reactie op wat ik kon vinden.

  Most likely file_get_contents is disabled or forbidden to grab remote content. Check your php.ini settings

  Vond u dit antwoord nuttig?

 3. Willem Member
  Reactie geplaatst op: 17-07-2014 om 18:23

  Er zijn veel factoren waarom het mogelijk niet kan werken, in veel gevallen werkt het ook niet wanneer u short tags gebruikt <? U zou php moeten openen met <?php dit werkt in alle php versies. (hoop dat de tags hier weergegeven worden...)

  Ik denk dat de pagina op http://nl1.php.net/file_get_contents zinvol is eens te lezen mogelijk ontdekt u wat er mis is waardoor het niet functioneert.

  Wanneer u deze functie gebruikte voor lokale bestanden kan het zijn dat u dingen niet goed te zien krijgt of code niet goed uitgevoerd wordt, probeer in dat geval een http path als http://www.example.com/inhoud/bestand.php in plaats van $_SERVER['DOCUMENT_ROOT'].'/inhoud/bestand.php'; ....

  Ik hoop dat deze informatie bruikbaar is, mocht dit niet het probleem zijn dan post de vraag eens onderbouwd met details als uw code dat niet werkt op http://www.stackoverflow.com hier krijgt u gegarandeerd een passend antwoord, u dient uw vraag daar wel in het Engels te posten en de vraag dient duidelijk te zijn vele coders zullen u daar graag gratis helpen aan het best passende antwoord.

  Vond u dit antwoord nuttig?